Şumudică, singurul neplătit de Niculae

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică  face muncă  voluntară la Astra
Marius Şumudică face muncă voluntară la Astra

Cea mai tare echipă românească din ultimul an a intrat într-o zodie a scandalului, antrenorul şi patronul urmărindu-se reciproc, precum şoarecele şi pisica. Bineînţeles, totul pleacă de la nişte bani pe care primul îi merită, iar al doilea nu vrea să-i dea. Ultimul episod s-a petrecut zilele trecute şi e de-a dreptul penibil.

Astra Giurgiu a funcţionat în a doua parte a anului 2016 pe avarii. Patronul Ioan Niculae n-a mai plătit nimic către angajaţii săi, chiar dacă avea garantaţi bani buni după câştigarea titlului, dar mai ales din calificarea miraculoasă în grupele Ligii Europa. 

În toamnă a luat însă nişte bani din drepturi TV, de la UEFA, dar şi o sumă serioasă de la Gigi Becali, pentru Denis Alibec. Astfel, latifundiarul a decis să-şi facă fericiţi subalternii la început de 2017 şi a virat salariile din urmă până în luna decembrie inclusiv. Şi-au luat banii îngrijitorii de la stadion, oamenii care taie hârtii prin club, jucătorii şi staff-ul tehnic, cu o singură excepţie: Marius Şumudică. 

Patronul a vrut să-l mai umilească încă o dată pe antrenorul principal în tentativa de a-l face să plece fără să-şi mai ceară drepturile, adică salariile pe câteva luni bune din 2016, plus bonusurile de calificare în grupele Ligii Europa, iar mai apoi în şaisprezecimile competiţiei. E vorba de aproximativ 400.000 de euro, dintre care 200.000 prime, 150.000 clauza de concedierea, pe care doar de zgârcit n-o dictează Niculae, şi în jur de 50.000 de euro din salarii. „Mă simt umilit. Dar domnul preşedinte, Petre Buduru, are o vorbă de care voi ţine cont. «Dacă nu-ţi convine, urmează căile legale». Asta voi face”, a spus Şumudică supărat.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net