Șumudică show:”Suntem cretini! Mai bine mă apuc de pictură!”

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto: Click
Marius ŞumudicăFoto: Click

Astra a câștigat 2-0 în fața Concordiei și este lider autoritar în Liga 1.

Fotbaliștii lui Marius Șumudică adună victorie după victorie, cu toate că sunt neplătiți de patru luni. Situația financiară grea de la echipă nu-i dă pace antrenorului, care nu mai știe cum să-i mobilizeze pe jucători pentru meciurile următoare.

Mai mult decât atât, primul care a cedat nervos a fost tocmai el, tehnicianul. Șumudică a făcut spectacol după succesul contra Concordiei, comentând în stilul său caracteristic problemele din tabăra liderului.

”E o situație tragică, încercăm să luăm legătura cu patronul. Extrasul nostru de cont e zero în acest moment. Se va ajunge la rușinea fotbalului românesc, echipa de pe primul loc să fie depunctată pentru neplata datoriilor. Sunt primul care ridic mîna și mai bine stau acasă și mă apuc de pictură, de muzică, decât să-și bata cineva joc de munca mea. Vorbesc zilnic cu Dani Coman și îmi zice că îi e rușine să mai intre în cabină. Dacă suntem depunctați, suntem cretini, suntem niște tâmpiți! Putem termina pe 2, iar în aceste condiții putem lua cel puțin 4 milioane de euro în contextul în care pierzi turul preliminar Champions League și calificarea în Europa League. Dacă noi suntem tâmpiți și nu putem să dăm niște bani acum și ca să luăm 4 milioane. Păi să-și dea demisia toți, să ne lase, să se apuce de altceva”, a comentat Marius Șumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net