Şumudică se lasă bătut în Cupa Ligii

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică traversează cea mai importantă săptămână din cariera de antrenorFoto: sportpictures.eu
Marius Şumudică traversează cea mai importantă săptămână din cariera de antrenorFoto: sportpictures.eu

Începe săptămâna “Astra – Steaua”, echipe ce-şi dispută locul în ultimul act al Cupei Ligii, dar şi supremaţia în privinţa titlului.

Giurgiuvenii sunt cu trei lungimi în faţa celor din Ghencea în Liga I, 39 de puncte, respectiv 36, şi dacă se vor impune şi-n partida directă vor fi favoriţi să obţină laurii de campioni. De aceea, mâine în Cupa Ligii, în faţa Stelei, Astra se va prezenta cu rezervele, Şumudică nedorind să-şi asume vreun risc în privinţa oamenilor de bază. “Ne-au bătut în Cupa Ligii, când nu m-a interesat. Respect competiţia, dar de data asta nu o să evolueze miercuri nici unul dintre titularii cu care voi juca sâmbătă. Au câştigat atunci, dar ne-au prins în cea mai proastă perioadă. De data asta avem două semne, că tot le place unora să spună că eu sunt parior. Putem să terminăm şi la egalitate şi să câştigăm”, a spus Şumudică. Totodată, tehnicianul l-a pus la zid pe omologul stelist Reghecampf, cel care a anunţat că Dinamo s-a lăsat învinsă în meciul cu Astra, 1-4. “Este o declaraţie foarte gravă. N-am mai întâlnit aşa ceva în ultimii ani în fotbalul românesc. Trebuie să probezi. Aceste afirmaţii sunt cu atingere… Probabil era nervos după derby, se aştepta să câştige”, a explicat acesta, referindu-se la faptul că roş-albaştrii doar au remizat cu “câinii”, 1-1. 

“Şumi” se va prezenta mâine în faţa Comisiei de Disciplină, unde va fi judecat pentru gesturile obscene arătate fanilor Stelei. Antrenorul giurgiuvenilor ar vrea însă să-l aibă alături şi pe Nicuşor Stanciu, jucătorul celor din Ghencea fiind iertat, deşi le-a făcut gesturi jignitoare suporterilor Pandurilor. “Miercuri sunt la comisie şi există posibilitatea să fiu suspendat. Dar mi-ar face mare plăcere dacă la acea comisie ar lua parte şi Stanciu. Aşa ar fi normal şi echidistant”, a spus tehnicianul Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net