Şumudică sacrifică Cupa Ligii: "Miercuri nu veţi vedea niciun titular"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică va întâlni Steaua de două ori în această săptămână, miercuri şi Cupa Ligii şi sâmbătă în campionat. Însă, antrenorul Astrei nu e interesat de competiţia KO, ci de meciul din Liga I, cel care poate decide echipa ce va obţine titlul.

"Nu vreau să se creadă că nu respect competiţia, dar miercuri nu veţi vedea niciun titular la Astra. Niciunul dintre cei care va juca în campionat nu va fi miercuri pe teren", a anunţat tehnicianul la Digi Sport.

"Dacă Dinamo ar fi câştigat, ne creşteau şansele la titlu. În repriza a doua, Dinamo a jucat mai bine, a avut ocazii mai clare, prin Rotariu şi Nedelcearu, ocazii singur cu portarul. FCSB nu a avut astfel de ocazii în această partidă", a mai spus el.

"Vreau să demonstrez că Astra nu are un complex Steaua. În sistemul regulat i-am bătut de două ori. Ei ne-au bătut în Cupa Ligii, unde nu m-a interesat, şi cu 2-0 în campionat, când au meritat şi am recunoscut că au fost mai buni, dar acum va fi un alt meci. Ne-au prins în cea mai slabă perioadă a noastră, dar acum suntem în creştere. De la meciul ăla am crescut şi continuăm să o facem. Nu ştiu dacă o să batem sau dacă o să luăm un punct. Dar, pentru că tot spun unii că sunt parior, avem două semne, egal şi să câştigăm. Dacă ne bat, le voi strânge mâna şi înseamnă că merită să ia campionatul. Înseamnă că sunt mai buni decât noi", a anunţat Şumudică. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net