Şumudică s-a dat cu FCSB

Ultima actualizare:

    Fostul tehnician al Astrei arată bucuros locul pe care îl ocupă în prima ligă din TurciaClick!
Fostul tehnician al Astrei arată bucuros locul pe care îl ocupă în prima ligă din TurciaClick!

Marius Şumudică se pregăteşte de un sezon greu în Turcia, unde trebuie să se salveze de la retrogradare, dar gândul lui zboară tot spre Liga 1. Nostalgiile duelurilor dintre Astra şi FCSB nu-i dau pace, doar că acum sentimentele de ostilitate s-au mai estompat.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani crede că duşmanii lui de moarte au prima şansă la titlu, mai ales după ce au transferat aproape tot ce era de calitate la Giurgiu. Acest lucru n-a putut fi ratat ca subiect de ironie de către nonconformistul Şumudică. „Echipa de acum nu e nici FCSB, nici Astra. E un dublu mixt aşa, cum e la Tecău când joacă la turnee. Sincer, chiar mi-aş dori să ia campionatul, chiar dacă ştiţi foarte bine că nu e o echipă pe care o simpatizez. Având în vedere că sunt şase jucători care au lucrat cu mine, care m-au ajutat în carieră, le doresc din suflet să ia campionatul. Clar, FCSB e favorită la campionat. CFR Cluj n-are nici o şansă. FCSB va lua campionatul cu mult înainte să se încheie sezonul”, a declarat antrenorul.

Totuşi, acesta avertizează că presiunea cauzată de expunerea fantastică pe care roş-albaştrii o au în presă poate complica lucrurile. „Oricum, FCSB e altceva. Când apar, şapte camere de filmat sunt după ei. Când apărea Astra, era şi o cameră rătăcită pe undeva. După, şi camera aia rămânea fără baterie”, a glumit Şumudică.

Junior Morais, Filipe Teixeira, Constantin Budescu, Denis Alibec, William de Amorim şi Gabriel Enache sunt cei şase jucători din lotul lui FCSB transferaţi de la Astra în decursul ultimelor două sezoane. Pe listă se afla şi Boldrin, însă acesta a l-a urmat în această vară pe Şumudică la Kayseri, unde a mai mers şi portarul Silviu Lung junior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net