Şumudică l-a desfinţat pe Buduru şi vrea să se împace cu Niculae

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică e în război cu şefii Astrei, antrenorul fiind chemat la Comisia de Disciplină pentru declaraţiile date la adresa acestora. Tehncianul l-a atacat pe preşedintele clubului, Petre Buduru, dar îşi doreşte ca patronul Ioan Niculae să revină lângă echipă.

"Îl contrazic pe domnul Buduru, nu mă pot abține, după ce a zis într-un interviu că nu e nicio problemă dacă Șumudică stă liniștit pe bancă, echipa a jucat fotbal și a câștigat cu 1-0. Când se agită, a luat 4.

Șumudică când s-a agitat a luat campionatul, a luat Supercupa, iar azi s-a agitat Șumudică și am bătut liderul, m-am agitat și am bătut și Steaua. M-am agitat să fac și 2-2 cu Genk, și m-am agitat și am bătut și la Londra, și m-am agitat și la Plzen, și la Viena, și cu Roma. Și ia uite unde e Astra așa, cu agitatul ăsta de Șumudică”, a spus acesta.

Apoi, a continuat: "Eu cu domnul Niculae am mai avut 3-4 clinciuri și ne-am împăcat până la urmă, pentru că niciunul dintre noi nu e ranchiunos. Au fost opinii diferite. Eu îl rog pe această cale și fac un apel la dânsul, știu că el se bucură de rezultate. Nu trebuie să dea ochii cu Șumudică, mai am 3 luni de contract, dar să vină la echipă pentru restul meciurilor din această perioadă. Am avea șanse mai mari să ne calificăm și ar însemna istorie. Fără dânsul, această echipă probabil nu exista. Dar și fără Șumudică, echipa nu mai era unde este acum. Dacă dânsul e foarte puternic și Șumudică e foarte bun, de ce să nu ne urcăm în aceeași barcă și să vâslim? Eu am încheiat securea războiului".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net