Şumudică îi răspunde lui Gigi Becali: "Nu renunţ nici la Junior Morais nici la Teixeira"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: click
Marius Şumudicăfoto: click

Marius Şumudică a declarat că el nu e de acord ca Junior Morais şi Filipe Teixeira să plece la Steaua, aşa cum a anunţat patronul trupei din Ghencea, Gigi Becali. Antrenorul susţine că şefii Astrei nu vor face acestă mutare fiindcă giurgiuvenii au şanse reale de a trece de belgienii de la Genk în 16-imile Ligii Europa.

"Morais nu poate pleca de la Astra Giurgiu, Teixeira nu poate pleca de la Astra Giurgiu. Eu nu renunţ nici la Junior Morais nici la Teixeira. Dacă clubul decide, asta este... Dar nu cred că cineva din clubul Astra îşi doreşte să plece jucători în momentul în care cred că avem o şansă cel puţin 50 la sută să trecem de această echipă belgiană, că nu-şi doreşte să mai câştigăm 7 - 800.000 de euro. Avem o datorie faţă de ţară. Mă simt mult mai patriot, mult mai mândru când păşesc pe stradă. Nu cred că cineva poate să îşi bată joc de această echipă, să nu încerce să facă fotbalul românesc mult mai cunoscut decât este în momentul de faţă", a spus Şumudică la Digi Sport, care a anunţat şi că plăţile către jucători şi staff sunt "la zi până la luna octombrie".

"Dacă sunt numărul 2, mă retrag, o dau cadou. Dacă eu, Steaua, sunt numărul 2 în România, o dau cadou s-o ia cine vrea. Acum dau iar cinci milioane pe transferuri şi ei nu au 500.000 (n.r. - CSA Steaua). Nu ştiu de unde iau, 5-6 milioane dau pe jucători. Am vorbit cu Şumudică... <Am dat pe Boldrin 400 sau 500.000 de euro, voi îi aveţi pe Junior Morais şi pe Teixeira care sunt gratis, că le expiră contractele. Vi-l dau pe Boldrin, daţi-mi-i pe ăia>. Adică eu le dau cum ar veni 500.000 pe Teixeira şi pe Junior Morais", spusese Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net