Şumudică, după victoria de la Viena: "E o seară mare!"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Astra Giurgiu avea nevoie de un rezultat pozitiv, egal sau victorie, în meciul de aseară cu Austria Viena pentru a rămâne în cursa pentru ocuparea unuia dintre primele două locuri în grupă.

Echipa lui Şumudică a făcut o primă repriză bună, în care Denis Alibec şi Budescu au pus în pericol poarta gazdelor. După pauză, Austria Viena a deschis scorul, dar a rămas în inferioritate numerică din minutul 65. Giurgiuvenii au profitat şi au restabilit egalitatea prin Daniel Florea, iar Budescu a dat lovitura pe final din penalty (2-1), rezultat cu care Astra a urcat pe locul doi în grupă. În ultima etapă, pentru a se califica, Astra se poate califica şi dacă pierde cu AS Roma, cu condiţia ca Austria Viena să nu câştige la la Plzen.

"Este o seară mare, atât pentru cariera mea cât și pentru viitorul acestei echipe. Am demonstrat că suntem o echipă mare. Am avut noroc că au rămas în 10, altfel nu cred că întorceam rezultatul. La pauză, când am vorbit cu ei, îmi era frică de joc. Îmi doream să rămână un meci egal și să ajungem la ultima etapă cu șanse. În momentul în care am primit gol am schimbat partitura, am trecut la patru fundași pentru a câștiga un om în plus la mijloc" a spus antrenorul Astrei, Marius Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net