Şumudică, după externare: "Familia e mai importantă ca fotbalul"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică, antrenorul Astreifoto: Click!
Marius Şumudică, antrenorul Astreifoto: Click!

Antrenorul Astrei Marius Şumudică a părăsit meciul cu Dinamo din cauza unor probleme cardiace şi a fost dus de urgenţă la spital. Azi, el a fost externat şi a anunţat că fotbalul nu mai este o prioritate pentru el.

"Sunt puţin slăbit. Acum am ieşit de la Spitalul Militar. A trebuit să rămân acolo, sunt internat ambulatoriu. Am fost internat de azi dimineaţă până acum. Mi-au făcut nişte teste", a spus Şumudică la Dolce Sport.

Apoi, a continuat: "N-am avut în viaţa mea tensiunea atât de mare. Şi de la asta au fost şi nişte bătăi ale inimii. Sunt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sunt şi mai coleric, mă consum..."."De la începutul meciului, când am vrut să dau o informaţie în minutul patru şi am vrut să strig, am simţit că am nişte tulburări. Tahicardie am înţeles că se numeşte. În minutul 70 n-am vrut să fac circ, să chem salvarea, am sunat un doctor pe care îl ştiu şi am plecat încet aşa spre spital", a mai spus antrenorul."Mi-am dat seama că trebuie să am grijă mai mult de mine şi să nu-mi mai pun inima pe tavă, să fac eu pe eroul şi să ajut pe toată lumea. Nu ştiu când voi reveni la echipă. După amiază mi se va pune un holter, un aparat care monitorizează bătăile inimii. Mi s-a recomandat concediu medical", a explicat "Şumi"."Am tras de jucători în perioada asta. N-am reușşt să-i fac să se concentreze pe joc, sunt preocupaţi de problemele lor. M-a sunat doamna Niculae, când am ajuns la spital. M-a întrebat de ce am lăsat echipa. Credea probabil că e o formă de protest a mea. I-am zis că sunt la Spitalul Militar", a anunţat tehnicianul.

Şumudică a dezvăluit şi situaţia grea prin care trece echipa: "Cred că m-am chinuit degeaba până acum. Dar a fost o perioadă frumoasă. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Sunt legat de contract. Dar în momentul de faţă nu mă gândesc decât să ies bine. Zilele astea m-au consumat enorm. Se rugau cu hârtiile după noi să semnăm ca să-i amânăm cu plata şi să arate la UEFA, să primească banii. Numai eu ştiu cât m-am chinuit, eu cu Dani Coman, să-i convingem pe jucători să semneze. Şi acum, când erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneți-vă în situaţia mea şi a lui Dani Coman. De acum familia devine prioritară şi fotbalul trece pe locul doi. Nu moare nici Astra fără Şumudică şi nici Şumudică fără Astra".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net