Şumudică devine "câine" după meciul cu Plzen

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şumudică s-a săturat de problemele financiare de la Astra şi partida cu cehii poate fi cea de adio. Negociază cu şefii “câinilor”, el promiţând la discuţii că va aduce şi doi jucători de valoare.

Campionii au plecat în Cehia pentru a se duela cu Viktoria Plzen. Jocul nu are miză pentru români, ei fiind codaşii grupei, cu zero puncte. Dar poate reprezenta ultima oară când Şumudică va mai conduce echipa. El e în discuţii avansate cu dinamoviştii, acolo unde după etapa cu Pandurii se poate consemna demisia lui Andone.

“Şumi” îşi poate rupe oricând înţelegerea cu “astralii” dacă va plăti o sută de mii de euro. Aici intervin dinamoviştii: îi pot achita ei clauza şi astfel obţin semnătura sa, dar şi a doi fundaşi de valoare, în privinţa cărora tehnicianul a garantat că-i va aduce în tricoul alb-roşu. Afacerea e avantajoasă pentru ambele părţi, mai ales că bucureştenii au mari probleme în defensivă.

Pe lista înlocuitorilor lui Andone mai sunt şi alte nume, Cosmin Contra fiind şi el o variantă. “Guriţă” a fost dat afară de spaniolii de la Alcorcon, însă aşteaptă ca până săptămâna viitoare ibericii să-i achite restanţele financiare. E dispus să vină la Dinamo, dar ar prefera un contract tot în Spania.

“Mereu au fost zvonuri că mă întorc în România. În cel mai scurt timp voi rezolva situaţia legată de Alcorcon şi apoi voi discuta orice ofertă, chiar şi pe cea de la Dinamo. Am vorbit deja cu Adi Mutu (n.r. manager general Dinamo), dar a fost o discuţie despre fotbal în general”, a anunţat Contra.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net