Şumudică, despre bătaia din Turcia! A venit la conferinţă cu gheaţă la ochi!

Ultima actualizare:

    Şumudică şi Săpunaru, prinşi în meleu
Şumudică şi Săpunaru, prinşi în meleu

Antrenorul lui Kayserispor, Marius Şumudică, şi fundaşul Cristi Săpunaru au fost atacaţi de adversari, pe coridorul care duce spre vestiare, după meciul din deplasare cu Alanaspor. Tehnicianul a fost rănit la ochi, iar translatorul său are nasul spart. Echipa românului a învins cu 2-1, golul victoriei venind în minutul 90+3.

"M-a sunat şi mama aseară, a văzut pe la televizor că aş fi fost lovit, nevasta-mea s-a speriat şi ea. M-a sunat să mă întrebe, ce-ai făcut, ţi-au spart ăia nasul? Nu a fost chiar aşa nebunie cum s-a scris", a spus Şumudică la Digi Sport.

Apoi, a detaliat: "Cum spuneam, nu a fost chiar aşa cum s-a prezentat în presă. După meci, noi am rămas pe teren să ne bucurăm. Imediat după joc am vorbit cu antrenorul lor, cu Safet Susic ne-am felicitat reciproc. Şi a venit unul dintre secunzii de la Alanyaspor şi m-a înjurat. Mă rog... M-am bucurat cu jucătorii, cu staff-ul. Nici n-am avut suporteri la meciul ăsta de teama unor incidente, iar apoi ne-am îndreptat spre cabine. Acolo ne-a aşteptat colegul nervos şi ne-am ciondănit iar. Eu am dat să plec şi a încercat să mă lovească. Ma degrabă cred că a vrut să mă împingă şi m-a zgâriat în zona ochiului, lângă nas.În spatele meu venise şi Săpunaru, apoi ceilalţi. Au venit şi cei de la Alanyaspor, normal, şi a ieşit aşa, un meleu. În care unul dintre translatorii de la noi a primit un pumn în faţă, nici nu ştie de unde a venit lovitura. El are nasul spart, da. A intervenit poliţia şi s-au liniştit lucrurile. Când a venit patronul nostru la vestiar m-a găsit cu gheaţă la faţă şi îmi curgea sânge de la zgârietură, d-aia o fi spus că am nasul spart. Până la urmă i-am şi înţeles pe cei de acolo, erau foarte supăraţi, nervoşi, au o situaţie grea în clasament, se întâmplă. N-am niciun resentiment ...

Antrenorul a vorbit şi despre meci: "Am condus cu 1-0, apoi am avut trei ocazii mari, mari. La una a fost bară ... Iar golul lor a fost norocos, un şut de la distanţă, l-a lovit pe un jucător în spate şi a sărit peste Lung. Am avut şi noroc să le lipsească doi jucători foarte buni, între care şi Vagner Love. Dar Silvică a apărat foarte bine, iar Săpunaru joacă realmente incredibil. Aseară a fost cel mai bun de pe teren".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net