Suarez l-a învăţat să muşte!

Ultima actualizare:
Jose Mourinho
Jose Mourinho

„Canibalul” Luis Suarez are motive să fie mândru de gestul sârbului Ivanovic. În meciul cu Everton (1-0), fundaşul lui Chelsea a lăsat senzaţia că ar fi vrut să muşte din umărul irlandezului McCarthy.

În urmă cu doi ani, uruguayanul Suarez, aflat atunci la Liverpool, a primit 10 etape de supendare pentru faptul că şi-a băgat dinţii în mâna lui Branislav Ivanovic. Între timp, sud-americanul s-a liniştit în tricoul Barcelonei, dar are urmaşi pe cinste. Cel mai „destoinic” ucenic al lui Suarez pare să fie chiar victima sa din 2013, sârbul Ivanovic.

2013. Suarez l-a muşcat  pe Ivanovic de mână
2013. Suarez l-a muşcat pe Ivanovic de mână

Jucătorul lui Chelsea şi-a pierdut capul miercuri seară, tensiunea meciului cu Everton făcându-l să se apropie periculos de mult de un adversar. Scena s-a petrecut în minutele de final, în timpul unei altercaţii generale între fotbaliştii celor două echipe. Camerele de televiziune au surprins momentul în care Ivanovic îşi lipeşte gura de umărul irlandezului James McCarthy, însă muşcătura nu e extrem de vizibilă. Cert e că federaţia engleză a deschis deja o anchetă, în urma căreia internaţionalul sârb ar putea fi suspendat pe baza probelor video.

Mourinho: «Nu mă faceţi să râd!»


    Jose Mourinho
Jose Mourinho

Tehnicianul lui Chelsea, Jose Mourinho, a avut o reacţie caracteristică atunci când a fost întrebat despre Ivanovic. „Dacă a muşcat? Vă rog, nu mă faceţi să râd”, a declarat portughezul. „Dacă mă mai întrebaţi despre asta, plec imediat şi nu veţi fi fericiţi”, a completat Mourinho. Luna trecută, antrenorul lui Chelsea a primit o amendă uriaşă, de peste 30.000 de euro, din cauza faptului că s-a plâns de felul în care sunt trataţi jucătorii săi de către arbitri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net