Stelistul Gardoş, consolat de iubită

Ultima actualizare:

    În timp ce steliştii  se pregătesc pentru  meciul decisiv cu  Stromsgodset, vedeta echipei  se «recuperează» în Centrul  Vechi, în braţele unui  fotomodelFoto: Blitz
În timp ce steliştii se pregătesc pentru meciul decisiv cu Stromsgodset, vedeta echipei se «recuperează» în Centrul Vechi, în braţele unui fotomodelFoto: Blitz

Florin Gardoş, jucătorul pe care Gigi Becali speră să ia zece milioane de euro pentru un transfer, e accidentat şi nu se ştie cât timp va sta pe tuşă. Până îşi revine, îi dedică tot timpul iubitei sale, Diana.

Recent, “mina de aur” a celor din Ghencea şi “jumătatea” sa au fost surprinse de fotoreporterii “Click!” în Centrul Vechi. Îmbrăcaţi lejer şi ignorând privirile curioşilor, cei doi s-au “refugiat” la o terasă mai retrasă pentru a servi un suc şi o cafea, după care s-au suit la bordul limuzinei fotbalistului şi au plecat spre casă.  Din luna mai, de la meciul cu Petrolul, atunci când s-a accidentat singur în urma unui sprint, Gardoş se află în “concediu medical”. A ratat finala Cupei României cu Astra, a ajuns totuşi în cantonamentul din Anglia, dar în timpul unui amical durerile musculare au revenit. În aceste condiţii, acum a pierdut şi Supercupa şi nu şi-a putut ajuta echipa nici în preliminariile Ligii Campionilor.

Florin Gardoş
Florin Gardoş

Mai mult, el îi dă emoţii selecţionerului Piţurcă în perspectiva preliminariilor pentru EURO. În septembrie, “tricolorii” încep campania contra Greciei, şi el nu a fost văzut la lucru nici în amicalele din vară cu Albania şi Algeria din cauza accidentării iniţiale. Dacă pe teren absentează, în schimb el e surprins prin cluburile din Capitală sau în vacanţă în Grecia alături de iubita sa, Diana Mich, o fostă câştigătoare a unor concursuri de Miss, şi un apreciat model al prezentărilor de lenjerie intimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net