Steliştilor le lipseşte "talismanul"

Ultima actualizare:

    Rusescu (în stânga)  a fost cel mai  bun jucător al  Stelei în Liga EuropaFOTO: Răzvan Păsărică
Rusescu (în stânga) a fost cel mai bun jucător al Stelei în Liga EuropaFOTO: Răzvan Păsărică

Rusescu va lipsi de pe teren o lună de zile, azi urmând să suporte o intervenţie chirurgicală la ochiul drept, după lovitura de cot primită de la Gabi Mureşan. Contra celor de la Rio Ave, Gâlcă va trebui să se descurce fără omul care a dus Steaua pe primul loc al grupei.

Trupa din Ghencea va evolua joi (ora 22.05) în deplasare, pe terenul portughezilor de la Rio Ave. Deşi, adversarii sunt codaşi, totuşi staff-ul trupei din Ghencea are motive de îngrijorare: nu se poate baza pe Raul Rusescu. Practic, atacantul e cel care a adus trei puncte din cele şase obţinute până acum, înscriind în toate partidele şi fiind totodată cel mai bun marcator. Practic, fotbalistul de 26 de ani şi-a început “tirul” încă de la debut. Victima a fost Aalborg. A început ca rezervă şi tot a reuşit o “dublă”, primul gol fiind din penalty. 

Românii s-au impus cu 6-0, dar a urmat eşecul cu Dinamo Kiev, 1-3. Singurul gol al Stelei a fost realizat de “Ruse”. Runda a treia i-a pus pe cei din Ghencea faţă în faţă cu lusitanii de la Rio Ave, 2-1, şi din nou o “dublă” pentru fotbalistul revenit la “militari” după un periplu prin campionatele din Spania şi Portugalia. Bilanţul: cinci goluri şi primul în topul marcatorilor. Acum, delegaţia roş-albastră se va deplasa la Rio Ave fără el, jucătorul intrând azi pe mâna doctorilor de la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Militar. Rusescu suferă de diplopie (vedere dublă) din cauza loviturii de cot aplicată acum mai bine de o săptămână de către jucătorul celor de la ASA, Gabi Mureşan şi va avea nevoie de o lună pentru a putea intra din nou pe gazon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net