Steliștii s-au rugat pentru un nou titlu

Ultima actualizare:

    Alex Chipciu este  unul dintre cei mai  importanţi jucători  ai campioanei
Alex Chipciu este unul dintre cei mai importanţi jucători ai campioanei

Gigi Becali pozează în cel mai bisericos om din fotbal, patronul roş-albaştrilor frământând mătănii sfinţite şi la conferinţele de presă. Până acum nu reuşise însă să-i apropie de Dumnezeu şi pe fotbaliştii săi, având mai degrabă probleme cu escapadele unora.

Laurenţiu Rghecampf, antrenorul expert în a şti ce-l măguleşte cel mai bine pe patron, a sunat de dimineaţă adunarea. Nu pentru un nou antrenament la Domneşti, ci pentru ceva mult mai spiritual: mersul la biserică. Fiind duminică, slujbele răsunau în toate lăcaşurile sfinte din Bucureşti, dar mai ales în Pipera, tărâmul făgăduinţei lui Becali. Probabil mai mult din obligaţie, decât dintr-o reală chemare interioară, Marica şi compania au înghiţit în sec şi au mers în fieful latifundiarului pentru a i se închina mai mult lui, decât lui Dumnezeu. Gigi Becali îi aştepta deja acolo şi i-a primit ca un adevărat preot, şef peste una dintre casele Domnului. Reghecampf a jucat rolul ţârcovnicului şi i-a ghidat pe Tamaş, Toşca şi Stanciu către icoanele care trebuiau pupate cu smerenie.

Au mers la lăcașul de cult din Pipera

Misiunea a fost îndeplinită de către jucători, care au vrut să pară pătrunşi de moment, dar care şi-au trădat mai degrabă stânjeneala. Şi Becali şi-a dat seama şi, după ce le-a mulţumit pentru gest, i-a dezlegat de obligaţii, suflând peste ei a mântuire. „Să fie clar: nu facem un obicei din venitul la biserică, da? Cine vrea să vină, foarte bine, nu oblig pe nimeni”, a spus patronul, mai mult confirmând forţarea acestei iniţiative. Dumnezeu le ştie însă acum doleanţele şi rămâne de văzut dacă luni seară (15 februarie), la Chiajna, şi apoi în celelalte 10 meciuri din play-off, va pune umăru-I divin pentru al patrulea titlu consecutiv sau are alte treburi mai importante. Reghecampf şi ai lui pot întâmpina însă reale probleme dacă Şumudică, Hagi sau Edi Iordănescu, şi ei tipi bisericoşi din fire, vor avea mai multă credinţă şi vor atrage karma dumnezeiască spre Astra, Viitorul sau Pandurii. Becali a revenit însă repede la cele lumeşti şi cere deja efecte imediate pentru acţiunile sale din ultima perioadă: „Abia aştept meciul cu Concordia Chiajna, să îmi văd transferurile la muncă!”. 

5 stelişti lipsesc cu Chiajna

Vizita la biserică a steliştilor a venit poate şi dintr-o impresie că Dumnezeu nu prea i-a blagoslovit în ultima perioadă. În amicale au jucat prost şi n-au câştigat decât două meciuri, iar norocul i-a cam ocolit. Au cinci accidentaţi înainte de debutul oficial în 2015 şi Reghecampf trebuie să schimbe sistemul. Muniru este suspendat, iar Kharja, Bourceanu, Filip şi Pîrvulescu nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică din cauza unor accidentări mai vechi.

Reghecampf: «Cineva de la Steaua ţine cu Dinamo!»

Laurenţiu Reghecampf s-a lepădat destul de repede de sentimentul creştinesc care l-a pătruns la biserica din Pipera şi s-a comportat mai degrabă ca un ”posedat”. Ţintele sale au fost tot cei din CSA. „Mă doare că trebuie să trecem în fiecare zi pe lângă stadionul Ghencea, când mergem să ne antrenăm la Domnești. Cineva din conducerea CSA este dinamovist sau vrea să ne facă rău. Scandalul cu CSA a luat o prea mare amploare”, a spus tehnicianul transformat în avocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net