Steliştii, «rupţi» la Târgu Mureş

Ultima actualizare:

    Gabi Mureşan trebuia eliminat în minutul 22 al partideiFoto Mediafax
Gabi Mureşan trebuia eliminat în minutul 22 al partideiFoto Mediafax

Keşeru, Rusescu şi Latovlevici au părăsit terenul accidentaţi, Gâlcă fiind nevoit să efectueze toate cele trei schimbări în doar şapte minute.

ASA s-a impus în faţa Stelei, 1-0, însă gazdele s-au comportat ca într-un meci de K1, sub privirile indulgente ale arbitrului Istvan Kovacs. “Fluieraşul” le-a refuzat celor din Ghencea şi un penalty.

Keşeru şi Rusescu, victime

Claudiu Keşeru a fost lovit la cap de către N’Doye şi din minutul 22 a părăsit terenul. Atacantul a ajuns la spital, purtând un bandaj, suferind o comoţie cerebrală. Apoi, în minutul 29, Rusescu a fost lovit de către Gabi Mureşan (avertizat doar cu cartonaşul galben) cu cotul în figură şi s-a ales cu o plagă sub ochiul drept. Şi el a fost transportat la spital. Latovlevici a acuzat şi el dureri la coapsă şi nu a mai putut continua meciul, iar Gâlcă a fost nevoit să facă toate schimbările în jumătate de oră.

Kovacs nu a văzut un penalty clar

În minutul 58, Tănase a intrat în careul advers, portarul Stăncioiu l-a faultat, dar arbitrul Kovacs nu a dictat lovitură de la 11 metri şi l-a avertizat pe stelist pentru simulare. Altfel, Kovacs l-a eliminat uşor pe stelistul Pârvulescu, deşi se impunea doar „galben”.A Axente, gol din pasa portarului. Mureşenii s-au impus prin golul lui Axente, el fiind servit de portarul Stăncioiu. Goalkeeperul a degajat puternic până la atacant, iar acesta a finalizat cu un şut la colţul lung, în stânga lui Arlauskis. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net