Steliştii, în război cu naţionala

Ultima actualizare:

    Cristi Săpunaru, titular de bază  la naţională
Cristi Săpunaru, titular de bază la naţională

De când a venit pe banca României, Christoph Daum e contestat de cei de la Steaua. Cu doar câteva ore înaintea jocului, oficialii vicecampioanei l-au pus la zid pe selecționer, enervaţi la aflarea veştii că vedetele lor nu fac parte din primul “11”.

Debutul naţionalei în preliminariile CM 2018 a fost precedat de un scandal. De data aceasta directorul sportiv Mihai Stoica a „tunat” pe reţelele de socializare, supărat că Adi Popa sau Enache nu sunt titulari. „Să ştii că Steaua are meci miercuri şi să iei jucători la echipele naţionale fără să-i foloseşti nici o secundă, mai mult, singurul jucător din cei prezenţi din prima zi de convocare pe care îl trimiţi în tribună să aparţină Stelei, asta înseamnă orice, dar nu că ai respecta clubul care aduce în acest sezon multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvenţă şi faliment. Cu toate astea, ţinem pumnii strânşi echipei naţionale. Hai România!”, a postat Meme, nemulțumit şi că Achim nu a prins nici măcar banca de rezerve în meciul cu Muntenegru. Reacţia sa dură vine la câteva zile de la ironiile lui Reghecampf la adresa lui Daum, după ce neamţul a anunţat că l-ar fi vrut pe portarul Niţă sub comanda sa, însă restanţa roş-albaştrilor cu Poli Iaşi a făcut să se renunţe la goalkeeper. Oricum, primul care l-a desfiinţat pe selecţioner a fost Gigi Becali, cel care l-a jignit, după care şi-a cerut scuze.

MM Stoica  se ceartă  cu federalii
MM Stoica se ceartă cu federalii

Şi Dinu este nemulţumit

Oficialul dinamovist nu e un fan al lui Christoph Daum. Încă de la instalarea pe banca “tricolorilor”, i-a transmis că “are o faţă de Führer tăvălit, după ce explodează grenada şi se varsă benzină peste el”. Acum, “Mister” nu a fost de acord cu formula pregătită de german şi i-a făcut praf pe doi dintre jucători. “Săpunaru nu mi se pare mijlocaş şi mă îndoiesc că Bicfalvi era de nivelul naţionalei, după ce a arătat în campionat”, a anunţat Dinu, conform gsp.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net