Steliştii, pârâţi la comisii de Iordănescu

Ultima actualizare:

    Adi Popa (în galben) nu a fost  lăsat de clubul său, Steaua, să  participe la acţiunea echipei  naţionale în TurciaFoto: Mediafax
Adi Popa (în galben) nu a fost lăsat de clubul său, Steaua, să participe la acţiunea echipei naţionale în TurciaFoto: Mediafax

La Casa Fotbalului a fost ieri iureş mare, Comitetul Executiv întrunindu-se pentru a rezolva cele mai urgente probleme din fenomen. Subiectul vedetă a fost tot legat de refuzul steliştilor de a veni la naţională şi tocmai acesta nu s-a rezolvat. Iată cele mai importante decizii luate de FRF!

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că secretarul Federaţiei va sesiza Comisia de Disciplină privind clubul Steaua, dar nu şi jucătorii stelişti care nu au fost la lotul selecţionatei divizionare în Antalya. Astfel, Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Adi Popa şi Alex Chipciu au fost absolviţi de orice vină, şefii campioanei fiind cei care riscă sancţiuni.

O altă hotărâre importantă luată de Comitetul Executiv a fost cu privire la obligativitatea ca, din sezonul viitor, cluburile din primele ligi să joace tot timpul în teren cu un anumit număr de tineri. “La nivelul Ligii a treia o să avem trei jucători sub 19 ani în teren, la Liga a doua vom avea trei jucători sub 21 de ani în teren, iar la Liga 1, unul singur”, a explicat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.Nu în ultimul rând, la FRF s-a discutat despre locaţia super-amicalului cu Spania, rămasă încă în aer. Partea fotbalistică îşi asumă răspunderea de a juca pe Arena Naţională, dar încă e nevoie şi de OK-ul Primăriei Bucureşti, care până acum n-a venit. “Această răspundere nu este una în orb, ci luată alături de pom­pieri şi de jandarmi. Sper ca şi Primăria să fie în asentimentul nostru. Un risc există în orice, dar pe acest stadion nu există precedent şi am convingerea într-o deplină siguranţă a publicului”, a afirmat Burleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net