Steliştii nu vin la stadion nici cu 5 lei biletul, iar rapidiştii îi iau la mişto: "Dacă voi nu veniţi, lăsaţi-ne pe noi să umplem Ghencea!"

Ultima actualizare:

    Steliştii n-au mai avut de mult momente de bucurie şi e puţin probabil să ia cu asalt Arena Naţională joi searaFoto Click!
Steliştii n-au mai avut de mult momente de bucurie şi e puţin probabil să ia cu asalt Arena Naţională joi searaFoto Click!

Steliştii s-au supărat pe incertitudinea care planează la club asupra palmaresului, emblemei şi culorilor, iar facţiunile organizate ale suporterilor au anunţat că voi boicota meciurile din retur.

Cu Astra, în Cupa Ligii, s-a văzut deja tristeţea unui stadion Ghencea cu sub 4.000 de fani în el, şi acest lucru pare să se repete duminică, la derby-ul cu Rapid. Pentru a stârni interesul fanilor, conducătorii roş-albaştrilor încearcă tot felul de strategii penibile, dezvăluind o vreme călduroasă la ora jocului din weekend sau punând nişte preţuri ridicol de mici pentru această partidă. Astfel, un tichet la peluzele care au fost aproape goale cu giurgiuvenii nu costă mai mult decât o bere.

Iată preţurile tichetelor pentru meciul cu Rapid!

PELUZE                  5 LEITRIBUNA A II-A    10 LEITRIBUNA I            15 LEITRIBUNA 0            50 LEIFOTOLII              100 LEI

În aceste condiţii, rapidiştii,cărora li s-au oferit în jur de 1.200 de bilete pentru această deplasare, cer mai multe pentru a nu fi stadionul gol, dar şi pentru a-şi umili rivalii chiar la ei acasă. “Cred că vor veni la stadion, e meci cu Rapid, rivala, cred că vor veni. Treaba lor, dacă nu vin, să ne dea nouă biletele, că umplem noi stadionul, dacă ei nu vor să vină. E derby, asta e treaba conducerii. Ei trebuie să vină să suțină echipa, dar ei fac ce vor”, a declarat Cristi Săpunaru, unul dntre liderii Rapidului.

Steaua - Rapid se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net