Steliştii, fără fani în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Meciurile din tururile  preliminare ale Ligii  Campionilor vor avea  loc într-o atmosferă  dezolantă
Meciurile din tururile preliminare ale Ligii Campionilor vor avea loc într-o atmosferă dezolantă

Steaua a primit o veste foarte proastă. Bucureştenii vor fi nevoiţi să dispute următoarele două meciuri de acasă cu porţile închise. Adică în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, căci e greu de crezut că vor rata participarea în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Cei din Ghencea sunt recidivişti, oficialii forului internaţional sancţionându-i pe roş-albaştrii pentru a treia oară într-un sezon. “Campioana României va disputa următoarele două meciuri de pe teren propriu din cupele europene cu porţile închise, iar clubul a fost amendat cu 20.000 de euro”, se arată pe site-ul echipei. Motivul: în duelul cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014 – 2015, suporterii au folosit lasere, au aruncat torţe şi au arătat un banner rasist. “Nu e îmbucurător şi nu e prima dată când păţim aşa. Am pătimit de multe ori din cauza fanilor, am jucat cu porţile închise şi am primit amenzi”, s-a plâns preşedintele de imagine al trupei din Ghencea, Helmuth Duckadam. Şefii Stelei au anunţat totodată că vor face apel la decizia UEFA.

Steliştii au mai avut de suferit şi în trecut, când la meciul cu Aktobe mai multe peluze au fost închise din cauza lozincilor rasiste scandate la jocul cu Stromsgodset, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Apoi, în Liga Europa, la partida cu Aalborg, din prima etapă, nu au asistat spectatori fiindcă la meciul retur cu Ludogoreţ, în play-off-ul Ligii Campionilor, a existat comportament rasist în tribune. Doar în acest sezon cei din Ghencea au fost sancţionaţi cu peste 80.000 de euro. 

Derby-ul din Bănie va avea doar 6.000 de spectatori

Steliştii vor juca împotriva celor de la CS U Craiova duminică, de la ora 15.30. Stadionul care va găzdui derby-ul pe Extensiv, loc ce nu se ridică la standardele actuale. Abia vor avea loc 6.000 de oameni, nocturna lipseşte, iar terenul e încă moale. Tichetele de intrare costă între 5 şi 35 de lei, iar meciul se bucură de interes mai ales că Steaua e echipa care a întrerupt seria de invincibilitate a oltenilor, cuplul Săndoi – Cârţu având 12 meciuri fără eşec până când să întâlnească trupa din Ghencea în Cupa României.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net