Steliştii Chipciu şi Keşeru, "înţepaţi" de Cosmin Moţi

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi, în duel cu Balotelli
Cosmin Moţi, în duel cu Balotelli

Fundaşul echipei Ludogoreţ Cosmin Moţi a declarat, marţi, că steliştii Claudiu Keşeru şi Alexandru Chipciu, împotriva cărora a evoluat în play-off-ul Ligii Campionilor, sunt jucători valoroşi, dar nu la nivelul italianului Mario Balotelli, adversarul său din primul meci din Grupa B a competiţiei.

Întrebat la Dolce Sport, după partida cu Liverpool, cum a fost să-l aibă adversar pe Balotelli în comparaţie cu steliştii Keşeru şi Chipciu, Moţi a răspuns: "Balotelli este un jucător extraordinar, e vicecampion mondial, a jucat la mari echipe, Keşeru şi Chipciu sunt şi ei jucători valoroşi, dar din punctul meu de vedere - nu vreau să-i jignesc - nu sunt la nivelul lui Balotelli. Dar sunt doi fotbalişti extraordinari, şi Keşeru şi Chipciu".

Moţi consideră că Ludogoreţ a făcut un meci bun pe Anfield şi merita un rezultat de egalitate. "Un final nebun, păcat că nu am reuşit să luăm un punct. Cred că un rezultat de egalitate era meritat. Am făcut o partidă bună din punctul meu de vedere şi important este că plecăm din Liverpool cu capul sus. Este primul meci în Champions League, am realizat şi noi ce fel de jucători avem în faţă. Va fi un meci dificil cu Real Madrid, campioana Europei, dar nu avem ce pierde şi sperăm ca şi după acest meci să ieşim cu capul sus", a declarat fostul dinamovist, care a refuzat să spună cu cine a făcut schimb de tricouri.

Echipa bulgară Ludogoreţ Razgrad, cu fundaşul Cosmin Moţi titular, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia engleză FC Liverpool, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net