Steliştii au petrecut cu Reghe

Ultima actualizare:

    În meciul cu Rapid,  steliştii au ratat  mai multe ocazii,  dar învingători au  ieşit giuleştenii
În meciul cu Rapid, steliştii au ratat mai multe ocazii, dar învingători au ieşit giuleştenii

Steliştii n-au fost prea supăraţi după meciul pierdut acasă cu Rapid, 0-1. ”Gurile rele” au pus indiferenţa lor pe seama faptul că şi-ar fi ”lucrat” antrenorul, pe Costel Gâclcă, pentru a i se face astfel loc lui Laurenţiu Reghecampf. Pe undeva, varianta a fost confirmată şi de Gâlcă, tehnicianul afirmând că ştie că Reghe îi ”vânează postul”. Pentru ca lucrurile să fie şi mai complicate, steliştii au petrecut luni seara împreună cu Laurenţiu şi soţia lui, Anamaria Prodan.

Bomba începutului de an a fost detonată de Rapid în Ghencea, giuleştenii impunându-se cu 1-0. Partida s-a disputat în condiţii speciale pentru campioni, obligaţi să joace fără trei piese importamte: portarul Arlauskis, fundaşul Latovlevici şi mijlocaşul Prepeliţă. Nu accidentările i-au ţinut departe de gazon, ci ordiunul dat de la penitenciarul Poarta Albă de patronul Gigi Becali. Supărat că cei trei nu vor să-şi prelungească înţelegerile cu Steaua, patronul i-a spus antrenorului Costel Gâlcă să-i excludă din lot. Iar acesta s-a conformat. Meciul s-a pierdut, iar la final Gâlcă a explicat că decizia nu i-a aparţinut şi a făcut comentarii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, despre care a povestit că ştie că vrea să revină antrenor la Steaua. “Ştiu că Reghecampf dă târcoale echipei. Ştiu şi de la patron că face asta! Şi ce dacă? Să sune, e liber, atâta timp cât Becali vrea să discute cu el! Toată lumea vrea să antreneze Steaua! Ştiu că a vorbit şi cu patronul”, a spus Gâlcă. 

Antrenorul român a scos mai mulţi titulari la masă

Pornind de la această declaraţie şi analizând transferurile făcute în iarnă de Steaua, toţi jucătorii fiind aduşi cu implicarea Anamariei Prodan, soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, “cârcotaşii” au vorbit despre faptul că meciul cu Rapid a fost de fapt o declaraţie de dragoste pentru fostul antrenor, care ar urma să vină din vară. 

Ca răspuns, Laurenţiu Reghecampf s-a afişat alături de stelişti luni seara. Oficial, prilejul a fost aniversarea a 12 de relaţie a lui Alex Bourceanu şi soţiei, Adina. Cei doi nu au făcut decât cununia civilă, nunta urmând să aibă loc la vară, Naşi vor fi cuplul Laurenţiu Reghecampf-Anamaria Prodan. 

De la petrecerea care a a avut loc la un restaurant de lux din zona Aviaţiei nu au lipsit coehipierii lui Bourceanu, alături de soţii sau prietene. Şi staff-ul tehnic al echipei s-a distrat cot la cot cu fotbaliştii. Interesant este faptul că singurul om care a lipsit a fost tocmai antrenorul Costel Gâlcă.


    Ieri, Click! a scris  despre suspiciunile  de după Steaua - Rapid
Ieri, Click! a scris despre suspiciunile de după Steaua - Rapid

«Ce viitor am acum în Ghencea?»

Ieri, Click! a scris  despre suspiciunile  de după Steaua - Rapid
Ieri, Click! a scris despre suspiciunile de după Steaua - Rapid

Giedrius Arlauskis a fost exclus din lotul Stelei şi nu va mai fi reprimit la echipă dacă nu îşi va prelungirea contractul care expiră în vară. Fotbalistul a recunoscut că patronul Gigi Becali a fost cel care l-a trecut pe linie moartă şi a dezvăluit că nu a luat nici o hotărâre privind viitorul său fotbalistic. ”Nu a fost o decizie din punct de vedere sportiv. Este o decizie ciudată. Dacă Steaua continuă aşa nu există nici o şansă să mai rămân aici. Vreau să joc, vreau să dau tot! Nu văd cum pot juca dacă se poartă aşa. Ce viitor să mai am acum la Steaua? Gigi nu mai vrea să mai prind echipa dacă nu-mi prelungesc contractul. Eu sunt profesionist şi n-am decât să respect ce a zis. Pot să mă antrenez şi mă bucur că pot să o fac cu echipa”, a spus portarul la Dolcesport. “L-am rugat pe Argăseală să mă lase în pace pentru că îi dau cuvântul meu că nu semnez cu altă echipă până în vară. I-am spus să mă lase să câştigăm campionatul şi poate o să prelungim contractul. Eu aş vrea să joc în Champions League”, a mai spus Arlauskis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net