Steaua vrea un "bad boy" rupt în două

Ultima actualizare:

    Timo Gebhart  a jucat ultima  dată la Nurnberg
Timo Gebhart a jucat ultima dată la Nurnberg

Cum pista Budescu a fost abandonată, Steaua s-a reorientat şi a intrat în negocieri cu un jucător german, Timo Gebhart, considerat la un moment dat o mare speranţă în Bundesliga.

În vârstă de 26 de ani, neamţul a avut câteva sezoane bune la VfB Stuttgart (2008-2011), după care a dispărut uşor-uşor din peisaj. Afectat de un şir interminabil de accidentări, Gebhart a jucat ultima dată pentru echipa a doua celor de la FC Nurnberg, în divizia a patra germană. Gigi Becali a recunoscut discuţiile cu mijlocaşul german, căruia îi pregăteşte un contract asemănător cu cel al lui Ciprian Marica.

„Timo n-a avut pretenţii la bani. Ne-a spus că vom vorbi după ce va demonstra pe teren. Va lua primă de Champions League în funcţie de meciurile jucate. Trebuie să joace cel puţin 50 la sută din meciuri pentru a lua 200.000 de euro”, a declarat patronul Stelei.

În Germania, Timo Gebhart e cunoscut ca un „bad boy” după un incident petrecut la Nurnberg în 2013. Atunci, într-un club de noapte, jucătorul dorit de Steaua a strâns de gât o femeie până ce aceasta a leşinat. Intrat pe mâna justiţiei, Gebhart a primit în 2015 o condamnare de 11 luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 17.500 de euro. Laurenţiu Reghecampf cunoaşte trecutul tumultuos al fotbalistului, dar acest lucru nu îl îngrijorează pe antrenorul campioanei. „Eu vreau să fie bad boy pe teren!”, a spus Reghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net