Steaua, spre Ligă fără căpitan

Ultima actualizare:

    Căpitanul Stelei are dureri musculare și nu va putea juca azi, dar le va face galerie din tribună coechipierilorFoto: Răzvan Păsărică
Căpitanul Stelei are dureri musculare și nu va putea juca azi, dar le va face galerie din tribună coechipierilorFoto: Răzvan Păsărică

Steaua va juca cel mai important meci al acestei veri, diseară, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1. În loc să plece la război cu toate armele unse şi gata de asalt, Costel Gâlcă a primit o veste proastă cu doar 24 de ore înainte de fluierul de start.

Căpitanul echipei şi cel mai experimentat jucător din lot, Cristi Tănase, are dureri mari la muşchii inghinali şi nici nu se pune problema să intre pe teren. Acesta va vedea meciul din tribune şi tehnicianul Costel Gâlcă speră să fie valid măcar la meciul retur, de la Sofia. Absenţa lui „Dodel” poate fi vitală pentru Steaua, mai ales că roş-albaştri nu prea ştiu să joace fără el. Mijlocaşul ratează rar meciuri, cartonaşe nu prea încasează, iar fizic e destul de puternic încât să nu iasă din schemă pentru orice nimic.

Golul stă în golgheterul Keşeru

Cu Ludogoreţ, nu se poate, iar accidentarea lui de ultimă oră produce consecinţe în lanţ în echipa de start. Astfel, Alexandru Chipciu, cel care în mod normal trebuia să joace atacant, va trece mijlocaş stânga, iar în primul 11, ca vârf, va apărea Claudiu Keşeru. Sigur, dacă ar fi să ne luăm după cele şase goluri marcate de el cu Pandurii Târgu Jiu şi după încrederea şi moralul căpătat, tot răul ar putea să fie până la urmă spre bine. În tabăra Stelei, oamenii sunt optimişti şi nici nu concep să termine turul de pe Arena Naţională fără victorie. Dacă ar veni în urma unui meci fără gol primit, atunci chiar că obiectivul ar fi atins perfect. „Dacă vom avea o agresivitate mare, atunci noi vom domina jocul şi sper să marcăm multe goluri, iar acest meci de acasă să fie un pas important spre calificare. Keşeru este un jucător important, dar echipa se face de la meci la meci. Tănase nu va juca cu siguranţă, dar avem variante să-l înlocuim”, a declarat Costel Gâlcă în cadrul unei conferinţe de presă. “Anul trecut noi am jucat cu Legia şi nu cred că Ludogoreţ e peste Legia. Asta nu înseamnă că e o echipă slabă. Au demonstrat sezonul trecut că au forţă”, a declarat şi fundaşul Szukala.

Arena Naţională va fi plină la ora meciului

Ludogoreţ Razgrad nu este un nume foarte atractiv, dar steliştii înţeleg importanţa meciului de diseară şi vor fi alături de echipa lor. Organizatorii se aşteaptă ca pe Arena Naţională să ajungă la startul partidei cu bulgarii în jur de 50.000 de spectatori. Până aseară se vânduseră 35.000 de bilete, dar casele sunt deschide şi azi, când se vor vinde şi restul tichetelor.

Al treilea play of cu bulgarii

Steaua va juca pentru a treia oară în ultimii 11 ani un play off în cupele europene împotriva unei echipe din Bulgaria. În 2004-2005, roş-albaştri  s-au calificat în grupele Cupei UEFA după ce au trecut de ŢSKA Sofia, scor 4-3 la general. Apoi, în sezonul 2011-2012, Steaua a eliminat-o tot pe ŢSKA Sofia, cu 3-1 la general. Atunci, românii s-au calificat în grupele Ligii Europa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net