Steaua se destramă. Încă un jucător de bază a plecat la arabi. Szukala a semnat cu Al-Ittihad!

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă e fericit că după ce l-a furat pe Sânmărtean i-a mai dat o lovitură SteleiFoto: Arhiva personală
Victor Piţurcă e fericit că după ce l-a furat pe Sânmărtean i-a mai dat o lovitură SteleiFoto: Arhiva personală

La doar câteva zile distanţă de plecarea lui Lucian Sânmărtean la echipa din Arabia Saudită a lui Victor Piţurcă, un al titular al Stelei spune adio campioanei.

Negocierile dintre asiatici şi polonezul Lukasz Szukala au ajuns la final, iar fundaşul central în vârstă de 30 de ani a plecat deja la saudiţi. O fotografie eliberată de club pe site-urile de socializare îl arată pe cel mai bun apărător din campionat deja prezentat oficial alături de fostul selecţioner, cu un fular al lui Ittihad în mână. Jucătorul a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi va primi un salariu de două milioane de euro pe sezon, bani care l-au convins până la urmă să lase încă din această iarnă Europa şi şansa de a juca împreună cu naţionala Poloniei la Campionatul European din 2016.

"Am semnat pe doi ani, începând cu luna iulie. În cazul în care Steaua îşi dă acordul, eu pot să plec şi de acum. Dacă nu, plec la vară. Am refuzat de două ori oferta lor, dar a treia oară nu am mai rezistat. Era o ofertă de nerefuzat. Am vorbit şi cu selecţionerul meu, mi-a zis că nu contează unde joc, dacă joc bine, mă cheamă la lot", a declarat Szukala pentru site-ul polonez www.polsatsport.pl.

image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net