Steaua se bate cu gigantul de doi metri

Ultima actualizare:

    Peter Kovacs a marcat şapte goluri în actualul sezonFoto: Afp
Peter Kovacs a marcat şapte goluri în actualul sezonFoto: Afp

Roş-albaştrii vor da piept mâine, la Drammen, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, cu norvegienii de la Stromsgodset. Chipciu şi compania trebuie să ia din start o opţiune serioasă pentru calificare, dar vor avea mult de furcă.

De vină va fi gigantul ungur din atacul nordicilor, Peter Kovacs. Acesta are o înălţime de 1,98 metri şi norvegienii mizează pe el la toate fazele fixe. Kovacs are o talie atipică pentru un fotbalist şi seamănă mai degrabă cu un pivot la baschet, decât cu un vârf de atac. Jucătorul cu 10 selecţii în naţionala Ungariei se poate lăuda deja cu şapte goluri marcate în actualul sezon, unul chiar în victoria cu 1-0, din ultima etapă.

Meciul e mâine, de la 20.30, la PRO TV

În mod logic, majoritatea au fost execuţii cu capul. Peter Kovacs este de câţiva ani într-o relaţie cu fotbalista norvegiană în vârstă de 29 de ani, Melissa Wiik. Pe plan sportiv, aceasta  a avut mai mult succes decât iubitul ei, fiind de 63 de ori selecţionată în naţionala feminină a Norvegiei. Culmea este însă că Melissa nu are decât o înălţime de 1,65 metri, o diferenţă destul de mare şi care îi face amuzanţi atunci când merg împreună pe stradă. Kovacs este recunoscut la Stromsgodset ca un adevărat poliglot, atacantul de 36 de ani vorbind fluent chiar şi norvegiana, o limbă foarte greu de învăţat.

Lipseşte tocmai Florin Gardoş

Fundaşul a suferit o leziune musculară
Fundaşul a suferit o leziune musculară

Ca şi când Kovacs n-ar fi şi aşa destul de înfricoşător, Steaua mai are parte de un ghinion. Costel Gâlcă a plecat ieri în Norvegia fără turnul de control din apărare, Florin Gardoş, cel care trebuia să-l marcheze pe ungur. Fundaşul a suferit o leziune musculară în cantonamentul din Anglia şi mai are nevoie de timp pentru a se reface. Stromsgodset – Steaua se va juca mâine, de la ora 20.30, în direct la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net