Steaua se antrenează ca la minifotbal

Ultima actualizare:

    Toşca a fost unul  dintre jucătorii  de bază ai Stelei  în finalul  sezonului trecut
Toşca a fost unul dintre jucătorii de bază ai Stelei în finalul sezonului trecut

Programul încărcat din preliminariile Ligii Campionilor, dar şi startul rapid al noului sezon i-a obligat pe stelişti să înceapă pregătirile primii. Din păcate pentru ei şi noul antrenor sunt decimaţi. Campionii au făcut luni vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, dar au fost prezenţi o mână de oameni, mai exact 11.

Din cauza acţiunilor echipelor naţionale, care le-au răpit cei mai buni jucători, roş-albaştrii trebuie să funcţioneze perioada următoare în formulă redusă. În primul cantonament al verii, care se va ţine la Săcele, în judeţul Braşov, vor fi prezenţi doar Niţă, Râpă, Toşca, Luchin, Guilherme, Matei, Breeveld, Neagu, Pîrvulescu, Iancu şi Ţucudean. Astfel, timp de 11 zile, până pe 19 iunie, Mirel Rădoi va trebui să se descurce doar cu ei.

Gigi Becali n-a rezolvat încă nici un transfer, acestea fiindu-i promise abia pentru al doilea cantonament, cel din Austria. Constrâns de împrejurări, noul tehnician e şi limitat în genurile de antrenamente.

Glumind puţin, Rădoi nu poate comanda decât maximum două grupuri de cinci contra doi, iar despre fotbal nici nu se pune problema. Împărţit în două, lotul Stelei poate juca doar cinci la cinci, dar şi aşa mai are nevoie de un portar, Niţă fiind singurul pe acest post deplasat la Săcele. Şi jucătorii sunt nemulţumiţi şi contestă utilitatea acestui cantonament, care le strică vacanţa şi nu ajută cu mare lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net