Steaua nu mai ştie să câştige acasă. Se simte mai bine în mediu ostil. Egal şi cu CFR Cluj, scor 1-1

Ultima actualizare:

    Popa şi Stanciu au câştigat tripla sezonul trecut, dar fanii au uitat repede această performanţăFoto Click!
Popa şi Stanciu au câştigat tripla sezonul trecut, dar fanii au uitat repede această performanţăFoto Click!

Pierderea identităţii începe să se simtă şi în rezultatele Stelei. Dacă până acum, roş-albaştrii n-au acuzat decât la nivel de imagine problemele cu sigla şi cu stadionul, acum aceste neajunsuri tind să se reflecte şi pe tabelă.

Cu tot mai puţini fani alături, departe de Ghencea considerată "acasă", Steaua nu mai ştie să joace neîmpinsă de la spate. Toate cele trei meciuri considerate în acest sezon pe teren propriu s-au soldat cu eşecuri şi lucrurile devin îngrijorătoare. Cu Petrolul, în prima etapă a Ligii I, a fost 0-0 cu noroc. Apoi, Trencin a venit pe Arena Naţională şi a fost aproape s-o scoată pe Steaua din Europa, dar a câştigat doar cu 3-2, iar sâmbătă, în etapa a III-a a sezonului, CFR a scăpat şi ea neînvinsă, scor 1-1. Mirel Rădoi a sesizat  lipsa de vlagă şi de motivaţie a elevilor săi atunci când joacă cu stadionul gol şi cere o împăcare urgentă cu fanii după dubla cu Partizan. Dacă asta nu se va întâmpla, atunci sterilitatea de pe teren propriu poate continua şi atunci performanţa este imposibil de atins.

Mărturie la faptul că steliştii preferă partidele cu emoţie stau şi cele două jocuri disputate în deplasare, pe terenuri ostile, dar cu atmosferă incendiară în tribune. Coincidenţă sau nu, Steaua s-a distrat în deplasările de la Trencin şi de la Severin, cu Pandurii, unde au câştigat cu 2-0 şi cu 3-0. În aceste condiţii, rămâne de văzut ce se va întâmpla miercuri, cu Partizan, meci care se va disputa pe Arena Naţională, de asemenea cu porţile închise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net