Steaua norocoasă a lui Reghe

Ultima actualizare:
Hamroun a adus trei puncte norocoase Stelei în deplasarea de la Ovidiu
Hamroun a adus trei puncte norocoase Stelei în deplasarea de la Ovidiu

Mirel Rădoi n-a fost un antrenor slab, dar sub comanda lui Steaua intrase într-un blocaj mental general. Norocul proverbial al trupei lui Gigi Becali se evaporase, iar Chipciu şi compania n-o mai scoteau la capăt cu tot efortul din lume. De două meciuri, „Fortuna” e însă iar cu ei.

Cu Craiova, diferenţa a făcut-o şutul de la 35 de metri al lui Paul Papp, care în ultimele trei meciuri fără victorie din mandatul lui Rădoi n-a intrat în poartă nici din careul mic. Apoi, la Ovidiu, împotriva Viitorului, a fost un adevărat joc de Poker, în care a câştigat tot timpul cel cu mâna mai mică. Steaua a deschis scorul prin Hamroun, algerianul revitalizat de Reghecampf, şi aici s-a oprit morişca.

Cu excepţia unei faze a lui Tade, care putea închide meciul în minutul 70, partida a fost la discreţia trupei lui Gheorghe Hagi, dar fără efect pe tabelă. De vină au fost în primul rând ratările lui Nicoliţă, Cernat, Filip, Aganovic, Ganea şi Chiţu, care n-au reuşit să înscrie din nici o poziţie, exasperându-l pe „Rege”. Apoi, arbitrajul lui Alexandru Tudor a avut şi el o anumită influenţă. Chiar dacă centralul bucureştean i-a acordat lui Papp două galbene în 10 minute şi l-a trimis la cabine cu o jumătate de oră mai devreme, două faze controversate, ambele de penalty, i-au fost reproşate de cei de la Viitorul.

A fost vorba de două henţuri comise de Hamroun şi pe care Hagi şi compania le-au vrut în careu, dar care au fost cam la marginea de 16 metri. Chiar şi aşa, Tudor a greşit pentru că le-a omis total, neacordând nici penalty, nici lovitură liberă, în minutele 13 şi 51.

Nu la urmă trebuie lăsat însă nici Florin Niţă, îngerul păzitor din poarta Stelei. Acesta a apărat şapte mingi trimise periculos spre poarta lui, câteva din poziţie de singur cu adversarul, şi are principalul merit în securizarea acestui 0-1 în a doua repriză. Norocul pe care l-a avut Steaua e confirmat şi de posesia superioară a trupei din Ovidiu, 53% faţă de 47% cât a avut Steaua, echipă căreia rareori i se întâmplă să piardă la acest capitol în Liga I. Bafta face însă şi ea parte din joc, iar întrebarea e cât îl va ţine pe Reghecampf în noul mandat?


    Hamroun a adus trei puncte norocoase Stelei în deplasarea de la OvidiuFoto: sportpictures.eu
Hamroun a adus trei puncte norocoase Stelei în deplasarea de la OvidiuFoto: sportpictures.eu

Becali promite şapte transferuri pentru play-off

Gigi Becali a fost bucuros de victorie, dar ştie că echipa lui a obţinut-o cu noroc. Pentru a reduce hazardul şi a nu mai avea asemenea emoţii, patronul Stelei promite însă transferuri bombă pentru ultima parte a sezonului. „Viitorul e singura echipă care ne-a dominat tur-retur, dar e la un maxim al ei. O să vedeţi însă cine e Steaua în play-off. O să aduc şapte jucători şi nu vom discuta cu nimeni”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Hagi: «Îi batem în Cupă»

Gheorghe Hagi s-a agitat ca un leu în cuşcă pe tot parcursul jocului cu Steaua şi, deşi are încă ceva dubii la cele două penalty-uri reclamate, a trebuit să recunoască înfrângerea. Promite însă o răzbunare rapidă. „Puteam să marcăm goluri, am avut ocazii, dar asta e! Câtedată îţi intră, câteodată, nu. Portarul lor a fost foarte bun, iar noi nu am fost lucizi în faţa porţii. E greu să vorbim când pierdem, nu ne place, dar mergem înainte. O să vină şi ziua în care o să-i batem. Poate chiar joi”, a promis „Regele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net