Steaua mai «fură» un dinamovist

Ultima actualizare:

    Puljic a fost om  de bază la Dinamo  sezonul trecut
Puljic a fost om de bază la Dinamo sezonul trecut

Patronul Stelei merge din nou pe mâna fotbaliştilor care s-au remarcat mai întâi în tricoul alb-roşu. Ante Puljic va juca pentru trupa din Ghencea, urmând să fie coleg în apărare cu Tamaş, un alt ins care era “câine până la moarte”.

“Prinţul” Adrian Cristea, Luchin, Ţucudean, Marica sau Tamaş, cu toţii au plecat de la Dinamo şi au semnat cu rivala Steaua. Acum, în Ghencea a mai rămas doar ultimul de pe listă, dar “lotul” se va întări. Ante Puljic, un fundaş de 28 de ani, care a activat sezonul trecut în “Groapă”, împrumutat de la Gent, îşi va rezilia contractul în aceste zile cu belgienii şi va continua în Liga I. Oficialii roş-albi i-au propus să continue la echipă, primind şi o creştere salarială, plus bonusuri, însă croatul va da curs ofertei din partea Stelei. “Puljic e ca şi luat. Impresarul lui ne-a spus că jucătorul vrea un salariu mai mare, e vorba de 20.000 şi i-am zis lui Meme să-i dea. Aşteptăm să devină jucător liber, îşi ia cartea verde şi gata. Îl aduc fiindcă pleacă Varela. O echipă din Qatar plăteşte 1.5 milioane de euro pentru el, ne dă banii acum şi-l mai lasă aici fiindcă la ei începe mai târziu campionatul”, a explicat Gigi Becali la Digi Sport.

De altfel, Chipciu va părăsi şi el trupa roş-albastră, destinaţia fiind Anderlecht. Steliştii vor primi 3,2 milioane de euro, dar vor trebui să achite şi procentul de 750.000 de euro către FC Braşov, clubul de unde mijlocaşul a sosit în Ghencea. Becali a vrut să le dea ardelenilor doar 250.000 de euro, aceştia refuzând. În acest caz, machidonul a anunţat că aşteaptă până în iarnă, atunci când expiră înţelegerea cu braşovenii şi nu va mai oferi nici un comision. Însă cei de la Anderlecht îl vor pe Chipciu de acum şi sunt dispuşi să dea ei cei 750.000 de euro către “stegari”.  

Reghecampf explică scandalul cu Federaţia

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a dorit să pună puct discuţiilor privind reacţiile sale răutăcioase la adresa lui Daum, noul selecţioner al ”tricolorilor”. ”Nu contează numele selecţionerului, dar va fi foarte greu să califice echipa. Nu văd cum s-ar produce această schimbare. Voiai să aduci un antrenor, făceai un contract pe 5 ani, îi dădeai ocazia să formeze o echipă puternică şi la următoarea calificare să mergi cu un obiectiv propus, pe care să îl îndeplineşti. Nu am nimic cu Daum, l-am prins ca antrenor şi ştiu că este foarte bine pregătit, dar momentul şi cum s-a discutat... Mi s-a parut că nu este OK. S-a făcut un carnet de sarcini după care trebuie pus selecţionerul. Eu cred că nu suntem la Primăria sectorului 1, unde vindem servicii publice”, a spus Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net