Steaua, la mâna lui Reghe

Ultima actualizare:

    ReghecampfFoto: Mediafax
ReghecampfFoto: Mediafax

Laurenţiu Reghecampf e ca şi instalat la cârma „şepcilor roşii” din Cluj, cu obiectivul de a salva Universitatea de la retrogradare. Ca bonus, Reghe poate cuceri Cupa României într-o finală cu Steaua şi poate încurca echipa din Ghencea în drumul spre titlu.

Despărţirea cu scântei de echipa saudită Al-Hilal nu l-a lăsat prea mult timp fără slujbă pe Reghecampf. Cum revenirea sa pe banca Stelei nu se poate realiza decât în vară, antrenorul de 39 de ani a acceptat să negocieze cu finanţatorul Florian Walter preluarea Universităţii Cluj. Cel mai probabil, George Ogăraru va fi demis după întâlnirea de astăzi cu Dinamo, indiferent de rezultat, iar la conducerea „şepcilor roşii” va fi instalat Reghecampf. Acesta va încerca să-i salveze pe clujeni de la retrogradare din postura de director tehnic, urmând să asiste la meciuri din tribune. La marginea terenului vor sta în schimb doi dintre oamenii săi de încredere, tehnicianul Toni Petrea şi preparatorul neamţ Thomas Neubert. Dincolo de obiectivul de a o menţine pe „U” în prima ligă, Laurenţiu Reghecampf nu-şi va lua ochii de la Steaua, echipă pe care a părăsit-o vara trecută după două titluri consecutive.

Chipciu şi Ţucudean ar putea fi adversari cu Reghecampf în  Cupa României
Chipciu şi Ţucudean ar putea fi adversari cu Reghecampf în Cupa României

Indirect, Reghe poate să-şi deschidă singur calea către o întoarcere spectaculoasă în Ghencea, acolo unde şef e deocamdată Costel Gâlcă. Pentru a nu fi demis, acesta din urmă e somat de Gigi Becali să câştige la pas atât titlul cât şi Cupa României, cele două competiţii care contează cu adevărat (Steaua e aproape şi de câştigarea Cupei Ligii). Parcursul perfect al roş-albaştrilor din această primăvară depinde însă în mare măsură de Universitatea lui Reghecampf. Aceasta pentru că „studenţii” clujeni sunt favoriţi la calificarea în finala Cupei României în duelul cu concitadina CFR. Astfel, dacă Steaua va trece de Petrolul în a doua semifinală, se prefigurează un ultim act de vis între Reghecampf şi Gâlcă. Prima întâlnire între Universitatea şi Steaua va fi însă la 25 aprilie, în campionat. În funcţie de cum va arăta clasamentul în partea superioară la ora acelei partide, confruntarea poate încurca serios calculele actualei campioane în tentativa de a-şi apăra titlul. 

Se duce în "zona crepusculară"

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Familia Reghecampf nu e la prima experienţă în cadrul clubului “U” Cluj. Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, a fost implicată în urmă cu trei ani în conducerea „şepcilor roşii”. Ea n-a rezistat decât câteva luni ca preşedinte-investitor, fiind forţată să plece de fanii clujenilor. „Mi-era frică să nu mă omoare lumea! Ce se întâmplă la Cluj e zona crepusculară”, spunea ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net