Steaua înfruntă coşmarul lui Becali

Ultima actualizare:

    Florin Tănase  a revenit după  accidentare şi  ar putea fi arma  secretă a Stelei  în acest play-off
Florin Tănase a revenit după accidentare şi ar putea fi arma secretă a Stelei în acest play-off

“Roş-albaştrii” încep al doilea play-off consecutiv din postura de urmăritoare, dar foarte aproape de lider. Anul trecut n-au reuşit să recupereze cele patru puncte care o distanţau de Astra, încheind chiar la cinci lungimi în spatele giurgiuvenilor. Acum sunt doar două puncte până la Viitorul, dar problema e că în cursă sunt acum multe candidate, iar ardelenii, printre favoriţi.

Stagiunea precedentă a fost o luptă în doi, Dinamo, Pandurii, Viitorul şi Târgu Mureş făcând figuraţie într-un play-off în care de la locul 1 la locul 6 era o lungime de opt puncte. Acum, treaba stă foarte diferit şi se vor da bătălii ca în Evul Mediu. Toate echipele intrate la masa bogaţilor sunt aproape una de cealaltă şi au ca obiectiv titlul. Între ele nu s-a intercalat nicio victimă sigură, Gaz Metan Mediaş fiind trimisă în play-out în ultima rundă a sezonului regulat.


    Gigi Becali are ca  obiectiv un loc pentru  Liga Campionilor
Gigi Becali are ca obiectiv un loc pentru Liga Campionilor

Astfel, în fiecare etapă vom avea meciuri pe viaţă şi pe moarte, ale căror rezultate pot răsturna favoriţii de la o săptămână la alta. Iar prima duminică a primei runde decisive nu face excepţie! Steaua primeşte pe Arena Naţională vizita lui CFR Cluj, una dintre echipele care au impresionat în 2017. Deşi e singurul club în insolvenţă dintre cele calificate în play-off, CFR ţinteşte coroana  cu toate că nu va avea voie să participe în cupele europene. Onoarea şi banii din drepturile TV sunt însă o miză sufficient de mare, iar steliştii tremură. N-au mai câştigat în faţa feroviarilor de fix doi ani, iar în acest sezon au obţinut de la Miriuţă şi ai lui un singur punct. În turul din sezonul regulat, CFR a învins la Bucureşti cu 2-1 datorită dublei lui Bud, iar la Cluj a fost 1-1, în primul meci oficial din 2017.Gigi Becali conştientizează asta şi înainte să ştie că va trebui să înceapă lupta chiar cu ardelenii a vorbit foarte frumos despre Deac şi compania. “Cea mai periculoasă echipă din play-off este CFR. Eu cred că ne batem la titlu cu CFR Cluj, cu tot respectul pentru naşul meu, Hagi, şi pentru Viitorul. Nici Dinamo, nici Astra şi nici Craiova nu pot pune probleme. Cu CFR ne batem. Dar, să câştige ei campionatul şi să venim noi pe locul doi, ca să jucăm în Liga Campionilor. Au talent, sunt agresivi şi pasează bine. Joacă extraordinar! Sunt sigur însă că şi noi vom arăta altfel în meciurile tari şi jucătorii se vor mobiliza. Sunt două puncte diferenţă şi putem fi campioni după 3-4 etape din play-off”, a spus Gigi Becali trecând de la o frică resemnată la o încredere exagerată.

Deac şi Alibec, eliminaţi la ultimul duel

Partida de diseară se anunţă foarte tensionată, iar dacă ne raportăm la precedenta întâlnire, ne putem aştepta chiar la scântei. În jocul de pe 5 februarie, încheiat la egalitate în Gruia, scor 1-1, marcatorii ambelor goluri, Ciprian Deac, la gazde, şi Denis Alibec, la oaspeţi, au fost trimişi mai devreme la cabine. Aceştia au văzut cartonaşe roşii după galbene cumulate la intervale scurte de timp. Atacantul Stelei era deja eliminat în minutul 43, iar mijlocaşul CFR-ului l-a urmat cu 20 de minute înainte de final.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net