Steaua este avantajată, dar tot Reghe plânge

Ultima actualizare:

    Reghecampf  se plânge mereu  de arbitraj
Reghecampf se plânge mereu de arbitraj

Strategia lui Laurenţiu Reghecampf de dinaintea jocului cu ilfovenii pare să fi funcţionat brici. La conferinţa de presă care a precedat confruntarea, antrenorul a constestat modul cum a fost arbitrată echipa lui la ultimele jocuri, iar cu Voluntari a venit răsplata!

Ovidiu Haţegan, central de mare calitate şi cu prestaţii impecabile la Euro 2016 şi în Liga Campionilor, are brusc orbul găinii în Liga 1. Culmea, el şi brigada lui par să fie artizanii tuturor celor trei goluri marcate de Steaua în poarta Voluntariului. Mai întâi, Adi Popa a egalat la 1 după ce Momcilovic i-a centrat din spatele liniei porţii, lucru neobservat de asistentul de pe partea respectivă. Apoi, însuşi Haţegan, poziţionat perfect, a dictat un penalty total aiurea la intervenţia lui Filipov la De Amorim, când mai degrabă se impunea fault în atac, iar Boldrin a făcut 2-1 pentru Steaua. 

Nu în ultimul rând, centralul se face vinovat şi pentru golul victoriei marcat de roş-albaştri în minutul 84, după o centrare din lovitură liberă. Asta pentru că n-a fost fault sub nici o formă la duelul dintre acelaşi Filipov şi acelaşi De Amorim, la faza precedentă. În loc să zică mersi, să-şi ia punctele şi să se ducă să pregătească meciul cu Villareal în linişte, Laurenţiu Reghecampf sfidează orice bun simţ şi cu tupeul caracteristic iese tot el la atac. „Fulop trebuia eliminat la faza penalty-ului, iar pe Tamaş l-am schimbat pentru că arbitrul l-a ameninţat că-i dă roşu dacă mai face un fault. E incredibil”, a declarat antrenorul Stelei. Cu adevărat, e incredibil!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net