Steaua, doar un eşec în şapte ani, în Cupă

Ultima actualizare:

    Duelurile dintre  steliști și jucătorii  Viitorului au fost  mereu aprige Foto: Mediafax
Duelurile dintre steliști și jucătorii Viitorului au fost mereu aprige Foto: Mediafax

Reghecampf are în plan şi câştigarea Cupei, iar statistica îi dă încredere. Din 2008 şi până în prezent, cei din Ghencea s-au recunoscut învinşi o singură dată la finalul timpului regulamentar, deşi au disputat 25 de partide.

Steliştii se duelează joi seară (17 decembrie) din nou cu Viitorul. În prima zi a săptămânii elevii lui Hagi au pierdut în faţa bucureştenilor, în Liga I, 0-1, şi acum speră să-şi ia revanşa şi să ajungă în semifinalele întrecerii KO. “Am dominat Steaua şi-n tur şi-n retur. Asta spune multe. O să vină ziua în care o să o batem, poate chiar joi”, a spus “Regele”.

Totuşi, cifrele nu-l ajută. Roş - albaştrii nu au mai fost depăşiţi în Cupă de ani de zile, referindu-ne doar la cele 90 de minute ale partidei şi nesocotind prelungirile sau loviturile de departajare. În toamna lui 2008, Sportul a bătut formaţia din Ghencea cu 2-0, şi de atunci, doar în 2011 s-a mai întâmplat un caz asemănător, Timişoara fiind cea care a jucat rolul călăului şi s-a impus cu acelaşi scor. Astfel, în ultimii şapte ani, calculând de la întâlnirea cu „studenţii”, „militarii” au fost bătuţi doar o dată, deşi au evoluat în 26 de partide. Cei din Ghencea au avut parte de eşecuri mai dese, dar finalurile nefericite au venit în urma penalty-urilor. În toată această perioadă, steliştii au adunat doar două Cupe în vitrina clubului, în sezoanele 2014 – 2015 şi 2010 – 2011.

Hagi, asaltat de oferte

"Regele" crede că echipa sa a fost stopată în drumul spre titlu de prestaţiile dezastruoase ale arbitrilor jpeg

“Regele” a dus Viitorul printre primele echipe din fotbalul românesc şi propunerile de a prelua formaţii din străinătate nu au întârziat să apară. La începutul lunii s-a discutat despre Trabzonspor, dar românul nu a mai ajuns în Turcia, iar acum ruşii de la Rubin Kazan sunt interesaţi de serviciile sale. Runda finală de discuţii va avea loc după meciul de diseară din Cupă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net