Steaua, doar egal cu FC Zurich. Puncte aruncate pe geam!

Ultima actualizare:

    Adi Popa şi colegii săi au rămas pe ultimul loc în grupă
Adi Popa şi colegii săi au rămas pe ultimul loc în grupă

După trei etape, Steaua a rămas fără victorie în grupele Ligii Europa. Joi seară, pe Arena Naţională, echipa lui Reghecampf a remizat cu FC Zürich (1-1), irosind două puncte preţioase contra unei divizionare secunde din Elveţia.

*De ce a jucat Golubovic? Bosniacul a fost titular în ciuda faptului că Gigi Becali declarase că atacantul nu va mai juca niciodată la Steaua. „El e un om al bisericii. La Iaşi se dădea cu mir pentru a nu se accidenta. Ştiţi că am o slăbiciune pentru oamenii care merg la biserică. Va rămâne până la vară şi îşi va primi banii, dar nu mai are loc în primul 11 după ce îi luăm pe Alibec şi pe Bizonul”, a explicat patronul roş-albaştrilor.

*Popa a dat-o în bară. Internaţionalul Stelei a fost urmărit de ghinion în startul întâlnirii. Mai întâi a „bărbierit” incredibil o minge uşoară pe care scria 1-0, după care lovit bara cu o execuţie mult mai complicată din afara careului.

*Salvatorul Niţă. Liderul diviziei secunde din Elveţia n-a stat deloc la cutie şi a provocat deseori panică în careul lui Niţă. Portarul stelist şi-a salvat în mai multe rânduri echipa de goluri ca şi făcute. Una dintre intervenţii a fost miraculoasă, la o reluare din 5 metri a senegalezului Kone! Niţă şi-a dovedit clasa şi pe final de meci, atunci când elveţienii forţau egalarea.

*Aşteptare de peste 1.000 de minute. Calvarul lui Golubovic la Steaua s-a încheiat în minutul 63 al partidei. Bosniacul a profitat de o centrare perfectă a lui Adi Popa şi a spart gheaţa în tricoul roş-albastru. De 1.014 minute jucate în toate competiţiile a avut nevoie Golubovic pentru a se descătuşa. Din păcate, Steaua n-a sărbătorit la final, FC Zürich reuşind să egaleze în minutul 86, atunci când Niţă s-a recunoscut învins de un şut din apropierea porţii.

*Rusescu a făcut show cu Villarreal. În celălalt meci al grupei, turcii de la Osmanlispor au remizat pe teren propriu (2-2) cu puternica echipă iberică. Formaţia din Ankara a condus cu 2-0 prin „dubla” marcată în decurs de numai un minut de atacantul român Raul Rusescu. Peste două săptămâni, la 3 noiembrie, se joacă meciurile retur FC Zürich – Steaua şi Villarreal – Osmanlispor.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net