Steaua-Dinamo Kiev: Raul Rusescu îi pune beţe-n roate lui Costel Gâlcă

Ultima actualizare:

    Rusescu n-a vrut să părăsească terenul în meciul cu Astra, deşi era accidentatFoto: Mediafax
Rusescu n-a vrut să părăsească terenul în meciul cu Astra, deşi era accidentatFoto: Mediafax

Raul Rusescu s-a accidentat la umăr în derby-ul cu Astra (0-0) şi a devenit incert pentru meciul de joi cu Dinamo Kiev din Liga Europa, însă nu asta e principala grijă a antrenorului Stelei.

Pe vremea lui Laurenţiu Reghecampf, nimeni nu mişca în front la Steaua, disciplina fiind cuvântul de ordine în vestiarul roş-albaştrilor. Nu acelaşi lucru se petrece sub conducerea lui Costel Gâlcă, recunoscut ca un tehnician mai moale în relaţia cu jucătorii. Aşa s-a ajuns ca Raul Rusescu să ignore cu insistenţă sfaturile date de pe margine şi să pericliteze interesele echipei, lucru care îl nemulţumeşte pe Costel Gâlcă.

Primul „scurtcircuit” dintre cei doi s-a petrecut la partida cu Aalborg din Liga Europa, când „Ruse” a executat un penalty deşi cel desemnat era Keşeru. Contra Astrei, atacantul revenit de la Sevilla a recidivat, jucând accidentat o perioadă bună de timp. „L-am întrebat de două ori dacă iese. Raul a rămas pe teren chiar dacă trebuia schimbat. Aşa a preluat Astra conducerea jocului în prima repriză”, s-a plâns Costel Gâlcă la finalul întâlnirii de duminică seară.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net