Steaua, blocată de Rapid 2?

Ultima actualizare:

    Maftei a fost căpitanul  Rapidului, iar  acum e la Voluntari
Maftei a fost căpitanul Rapidului, iar acum e la Voluntari

Roş-albaştrii au început anul 2017 cu un semieşec, 1-1 cu CFR Cluj, şi nu-şi mai permit altul dacă nu vor s-o lase pe Viitorul să scape în câştigătoare. Victoria în faţa ilfovenilor, în partida de azi, a devenit astfel o obligaţie, dar nu va fi aşa de simplu!

În primul rând, Cernat şi compania au fost umiliţi la Craiova, scor 0-5, şi Voluntari încă tremură pentru evitarea retrogradării. Pe lângă intratul cu cât mai multe puncte în play-out, ilfovenii mai au şi un alt argument solid pentru care îşi vor vinde scump pielea pe Arena Naţională.În vestiarul lor se schimbă şase fotbalişti care au în vene sânge vişiniu şi care pur şi simplu nu suportă Steaua. Cei doi portari, Mircea Bornescu şi Dragoş Balauru, fundaşul Vasile Maftei şi mijlocaşii Costin Lazăr, Nicolae Grigore şi Alexandru Coman au jucat ani buni la Rapid şi nu pot să uite marile derby-uri care făceau să fiarbă Ghencea şi Giuleştiul. Impulsuri de acelaşi gen vor trimite de pe bancă şi Florin Marin, produs al feroviarilor şi fundaş cu 100 de meciuri în tricoul alb-vişiniu, dar mai ales Daniel Pancu, secundul său, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.De asemenea, directorul sportiv, George Galamaz, a trecut şi el pe la Rapid, dar nu asta îl poate motiva împotriva Stelei, ci faptul că roş-albaştrii l-au aruncat ca pe o măsea stricată în 2011. Nu în ultimul rând, merită amintit la capitolul rapidişti pur sânge managerul general, Dan Leasă, suporter al feroviarilor de mic copil.

Florin Marin poate fi primul antrenor demis în 2017

simeon stalpnicul png

Partida cu Steaua poate fi decisivă pentru tehnicianul ilfovenilor, care şi-ar putea pierde postul în cazul unei noi umilinţe comparabile cu cea de săptămâna trecută. „I-am băgat în şedinţă după jocul cu CSU Craiova. A fost o umilinţă. Noi ştim să pierdem, dar nu aşa, să fim umiliţi. Le-am dat ultimatum. Le-am spus că îi dau afară dacă nu se clasează pe poziţia a 8-a după aceste patru etape!”, a spus Dan Leasă, conducătorul Voluntariului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net