Steaua, amendă de 10.000 de lei

Ultima actualizare:

    Scandările fanilor stelişti au fost taxate
Scandările fanilor stelişti au fost taxate

Steaua a fost sancţionat cu o penalitate financiară de 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru scandările fanilor la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Pe de altă parte, contestaţia făcută de clubul FC Dinamo cu privire la dreptul de joc al fundaşului Marius Constantin (FC Vaslui) a fost trimisă către Comisa de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Mestecăneanu, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate de 640 de lei după incidentele de la meciul cu Petrolul Ploieşti. De asemenea, fostul antrenor al prahivenilor, Valeriu Răchită, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 320 de lei.

Mijlocaşul echipei Astra Ploieşti, Juliano Spadacio, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 4.000 de lei după eliminarea din meciul cu FCM Târgu Mureş.

Atacantul formaţiei Voinţa Sibiu, Andrei Zăgrean, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 3.000 de lei după eliminarea din meciul cu Sportul Studenţesc, iar mijlocaşul bucureştenilor, Stelian Stancu, a fost suspendat un meci şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Tot o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate a primit şi fundaşul echipei FC Braşov, Alexandru Mateiu, după eliminarea din partida cu Rapid Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net