Statistică ruşinoasă pentru Steaua. Meciul cu Gaz Metan Mediaş a avut audienţă TV 0!

Ultima actualizare:

    Steaua n-a fost niciodată atât de puţin urmărită ca la meciul de vineri seara
Steaua n-a fost niciodată atât de puţin urmărită ca la meciul de vineri seara

Etapa a VII-a din Liga I a fost prima măsurată efectiv ca audienţă din acest sezon în care meciurile sunt transmise de Look TV şi Look Plus.

Cifrele făcute publice au frapat însă, chiar dacă se ştia că acoperirea celor două posturi, spre deosebire de cea a celor de la Digi, din anii trecuţi, este limitată şi condiţionată de achiziţionarea unor pachete mai scumpe. Totuşi, ce s-a întâmplat la Steaua - Gaz Metan, 3-1, jucat vineri, de la ora 21:00, în direct pe Look TV, e de domeniul SF-ului. Practic, doar 1.000 de televizoare au fost comutate pe meci pe întregul său parcurs, lucru care n-a putut influenţa măsurătorile. Astfel, în procente, cifra eliberată este egală cu 0,0%. Este un record negativ istoric pentru un meci din Liga I, dar mai ales o pată neagră pe obrazul Stelei, teoretic echipa cu cei mai mulţi suporteri din România. Audienţa TV a fost practic mai mică decât cea de la stadion, unde nici acolo n-au fost prezenţi mai mult de 2.000 de oameni.

Ca o comparaţie, FC Botoşani - Dinamo, 3-2, meci în care moldovenii şi-au inaugurat nocturna, a avut o audienţă de 0,6%.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net