Start ratat pentru Steaua

Ultima actualizare:

    CFR are acum două puncte peste Alibec şi compania, dar în play-off va rămâne doar unulFoto Click!
CFR are acum două puncte peste Alibec şi compania, dar în play-off va rămâne doar unulFoto Click!

Roş-albaştrii au încheiat în genunchi anul 2016, obţinând două victorii în ultimele cinci partide din Liga 1. Laurenţiu Reghecampf şi ai lui implorau parcă gongul, iar când acesta a venit ne-au ameninţat pe toţi că o să vedem noi la reluare cine e Steaua! Am văzut, şi nu suntem impresionaţi!

Plecările lui Alin Toşca şi Adi Popa contează mult mai mult decât venirile care, cu excepţia lui Denis Alibec, n-au confirmat la debut. Cu Bălaşa în dreapta şi cu Moke lângă Tamaş, în centru, e deranj mare în apărare. La mijloc se vede că lipseşte coordonatorul de joc, dar şi că în flanc nu mai ară nici o “motoretă” ca Adi Popa. 

La Cluj, Steaua a avut practic doar doi jucători ofensivi pur sânge: William de Amorim şi Denis Alibec. Vârful luat de la Astra a înscris la debut, din penalty, dar apoi a dat cu nuca în perete. Şi-a lăsat echipa în 10 oameni încă din prima repriză din cauza unui cartonaş galben luat pentru proteste şi a altuia văzut pentru o simulare penibilă. Astfel, roş-albaştrii n-au reuşit să obţină decât un singur punct, iar asta înseamnă un mare pas fals. Viitorul a reuşit să ia trei din “Groapă”, şi s-a distanţat la  patru în fruntea Ligii 1, iar “coşmarul” Astra, de care Gigi Becali îi e în continuare cel mai frică, tocmai a urcat pe loc de play-off şi se apropie cu paşi siguri. În loc să-şi conştientizeze problemele şi să încerce să le rezolve, steliştii caută, clasic, scuze. “Mă gândesc cât de uşor a primit Denis al doilea cartonaş. Cred că este vânat de arbitri. Apoi, am avut un penalty la De Amorim, unul la Momcilovic, cred că în minutul 3. Sunt însă mulţumit, pentru că am jucat o perioadă lungă de timp în 10 oameni şi tot am avut ocazii foarte mari”, a spus antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Şi Alibec, înger şi demon la debutul pentru Steaua, era supărat că va lipsi la meciul viitor, cu Voluntari. “Mă bucur pentru că am reuşit să marchez, dar sunt trist pentru acel roşu, pe care nu-l meritam. La primul galben a dat un fault inexistent. Apoi, la a doua fază, am simţit piciorul lui Larie, am căzut, dar nu am cerut nimic. Arbitrul a făcut praf meciul”, a spus Alibec. De partea cealaltă, CFR a picat pe 7, în afara locurilor de play-off, dar nu joacă rău. Deac, şi el cu gol şi eliminare la redebutul pentru clujeni, crede că ardelenii vor prinde lejer lupta pentru titlu, unde vor fi decisivi. 

Balint: «Alibec înjură tot timpul. Să se oprească!»


    Balint este acum  analist TV
Balint este acum analist TV

Denis Alibec are o bilă albă şi una neagră după primul său joc în tricoul Stelei. S-a zbătut foarte mult şi a transformat acel penalty din minutul 16, dar a văzut două galbene stupide în doar şase minute şi a fost eliminat înainte de pauză. Gabi Balint, fost antrenor şi jucător, ştie ce trebuie să facă acesta. „Nu sunt de acord cu Alibec. Vociferează, comentează mereu la fiecare fază și o face tot timpul. Şi înjură, pentru că se vede pe buzele lui. Trebuie să termine cu asta, pentru că, uite, a rupt echilibrul!”, a spus Balint.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net