Sportivii români fac Revelionul pe patru continente

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

2016 aproape că s-a dus, iar toată lumea face planuri pentru 2017. Sportivii români nu fac excepţie, doar că unii dintre ei vor sărbători Revelionul în destinaţii exotice.

Unii au ales să se relaxeze în SUA, alţii, condiţionaţi de începerea sezonului competiţional încă din primele zile ale lui ianuarie, vor ciocni un pahar de şampanie în Asia sau Australia.

Adrian Mutu, la Abu Dhabi

Directorul general al lui Dinamo este cunoscut pentru gusturile sale exotice în materie de vacanţe. După ce a petrecut Revelionul 2016 în Cuba, acolo unde a şi cerut-o de soţie pe Sandra, fix la 1 ianuarie, când bruneta şi-a serbat ziua de naştere, anul acesta Adi Mutu a ales zona arabă. El şi viitoarea soţie, care este şi gravidă, vor petrece anul nou în Abu Dhabi, alături de prietenii lor buni, Beatrice şi Edi Stăncioiu. Tot aceeaşi destinaţie a ales şi fostul logodnic al Sandrei, Laszlo Sepsi. Acesta este deja de aproape o săptămână la Abu Dhabi şi va mai rămâne în vacanţă câteva zile.

Tenismenii, între antrenamente şi petreceri

Tenismenii sunt primii care încep competiţiile în noul an. Simona Halep, cea mai bună jucătoare din România şi locul patru în clasamentul mondial, va debuta în noul sezon în China. După aproape două săptămâni petrecute în Australia, ţara natală a lui Darren Cahill, antrenorul ei, Simona şi-a făcut bagajele şi a ”zburat” în Asia. La Shenzhen este primul turneu la care ea va  juca în 2017, tot acolo îşi va aştepta şi familia. Revelionul va fi o experienţă inedită pentru Halep, care va petrece astfel alături de părinţi noaptea dintre ani. Marius Copil va trece în noul an tot în Asia, însă în Thailanda. Tenismanul a ajuns la Bankok de patru zile şi îmbină utilul –antrenamentele zilnice-, cu plăcutul – vizitarea obiectivelor turistice. La mii de kilometri depărtare de casă va fi şi Horia Tecău. Tenismanul, care a luat argintul la dublu la Jocurile Olimpice alături de Florin Mergea, pregăteşte startul lui 2017 în Australia, acolo unde va face şi Revelionul, pe plajă. ”Vom ieşi la masă, apoi mergem să vedem artificiile, cam la asta se va rezuma Revelionul în acest an”, a mărturisit sportivul, care va relua parteneriatul cu olandezul Jean Julien Rojer. 

Hagi şi Popescu, relaxare în Florenţa

Buni prieteni, foşti colegi şi rude, Gică Hagi şi Gică Popescu petrec Revelionul în Italia. Ei, împreună cu soţiile, au ales să se destindă într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din ”Cizmă”, Florenţa. Poate nu întâmplător, având în vedere relaţiile de prietenie ale celor doi cu oamenii de fotbal din Florenţa, şi faptul că Ianis, fiul lui Hagi, a şi semnat în toamnă cu Fiorentina. 

Familia Lucescu, în Italia

Cel mai mare antrenor român, Mircea Lucescu, preferă să petreacă sărbătorile în Italia. De câte ori au vacanţă, tehnicianul celor de la Zenit Sankt Petersburg şi soţia lui, Neli, merg în Italia, la Brescia, acolo unde le sunt prietenii apropiaţi. Fiul lui Mircea, Răzvan, şi nevasta lui, Ana, vor rămâne în ţară de Revelion. Tot acasă va petrece şi selecţionerul României, neamţul Christoph Daum, dar la el, în Germania. El şi soţia vor avea invitaţi în noaptea dintre ani în vila lor, din Köln.

Alexandru Maxim, în New York

Fotbaliştii au preferinţe fine în materie de vacanţe pentru că şi salariile le permit. Asa se face că Alexandru Maxim, plătit cu aproximativ un milion de euro anual la Stuttgart, în Germania, şi-a luat iubita, pe Cristina Roventa, şi a dus-o în America. Cei doi au făcut şi Crăciunul la New York şi vor sărbători şi Revelionul pe străzile ”oraşului care nu doarme niciodată”. 

Rotariu se bronzează în Dubai

Dorin Rotariu a ales să se relaxeze într-o zonă unde temperaturile depăsesc constant 30 de grade. Atacantul de 21 de ani, cotat de Dinamo la 4 milioane de euro, şi-a dus iubita în Emiratele Arabe Unite. Dorin şi Ariana, o blondă originară din Bistriţa, sunt împreună de câteva luni. Iubita lui Rotariu a atras toate privirile la hotelul de lux la care cei doi s-au cazat. Blonda a făcut furori cu formele şi corpul modelat la sală.

Prodanca şi Reghe, la Vegas

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi soţia lui, Anamaria Prodan, îşi petrec Sărbătorile de iarnă în Statele Unite. Cei doi au făcut Crăciunul împreună cu sora Anei şi bărbatul acesteia, iar de Revelion dau mare petrecere la vila lor din Las Vegas. Reghecampf se va întoarce în România în prima săptămână a lui 2017, pentru a relua pregătirile cu echipa, iar Anamaria va mai rămâne în Nevada câteva zile.

Marius Niculae se distrează în LA

Reghecampf şi Prodanca nu sunt singurii care au ales să-şi facă vacanţa de iarnă în America. Fostul atacant dinamovist Marius Niculae şi iubita lui, Oana, sunt de câteva zile în California şi profită din plin de soarele din Los Angeles. Ei vor întâmpina noul an în Beverly Hills.


    Adrian Mutu şi Sandra
Adrian Mutu şi Sandra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net