A spart gheaţa după 680 de minute, dar a luat un galben şi va lipsi cu CFR

Ultima actualizare:

    Roş-albaştrii nu mai acceptă fiţele atacantului şi şansele pentru ca acesta să confirme tocmai s-au epuizatFoto: Click!
Roş-albaştrii nu mai acceptă fiţele atacantului şi şansele pentru ca acesta să confirme tocmai s-au epuizatFoto: Click!

Roş-albaştrii au debutat cu dreptul în 2018 şi au câştigat la Mediaş cu un 2-1 chinuit. Punctele ascund însă multă neputinţă şi oferă perspective îndoielnice înaintea dublei cu Lazio, dar şi a unui play-off de foc. Un lucru bun s-a întâmplat însă, Denis Alibec înscriind în sfârşit în campionat pentru FCSB.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost inexistent în pregătiri, de unde nu ne-au venit veşti prea bune, în afara celor oficiale pe care le-am considerat umflate şi subiective. Cu probleme fizice constante, Alibec n-a început titular nici la Mediaş, chiar dacă golgheterul Harlem Gnohere a fost suspendat. Florin Tănase a jucat vârf împins, post cu care nu are vreo legătură, dar Nicolae Dică s-a corectat la pauză. Primul sfert de oră al lui Alibec a fost la fel de frustrant ca evoluţiile din tur, dar o pasă luminată oferită de Constantin Budescu, omul meciului cu Gaz Metan, l-a lăsat pe vârf singur cu portarul advers şi de acolo s-a descurcat şi Denis. Fentă spre stânga şi finalizare pe sub Greab care a dus scorul la 2-0 şi a oprit ceasul sterilităţii lui Alibec la 680 de minute. Ar fi trebuit să fie o descătuşare pentru el şi o garanţie că va continua să penetreze porţile din Liga 1, doar că şi-a tăiat iar singur creanga de sub picioare. În minutul 74, indisciplina care îl caracterizează a ieşit la rampă şi l-a împins să comită un fault dur şi inutil asupra lui Neagu, pe care arbitrul Comănescu l-a sancţionat cu cartonaş galben.

S-a împăcat cu Mihai Stoica

A fost al patrulea în sezonul 2017-2018 şi pentru acest careu devine automat suspendat la meciul viitor, care e tocmai cu CFR Cluj. Toată lumea se bucură pentru Alibec ca pentru un membru al familiei care a scăpat de o boală periculoasă, dar care trebuie să fie încă precaut. „Mă chinui de ceva vreme să-i dau o pasă de gol. E bine pentru moralul lui. Din păcate, va lipsi cu CFR”, a declarat Budescu, completat de patronul FCSB-ului. „Alibec a muncit mult. Mi-a zis Meme că s-au făcut antrenamente tari şi nu zice nimic. La sprinturi de 10 şi 30 de metri e al treilea. Primul a fost Enache, al doilea Tănase şi al treilea Alibec. Şi pe 150 de metri e primul. Mi-a zis Meme că le-au pus electrozi să măsoare exact. El la 150 era numai ultimul înainte. În viaţa lui nu a fost primul, ca acum. 100% o să joace Alibec cu Lazio. Nu e nicio supărare, sunt lucruri evidente. Meme mi-a zis că Alibec ne va face campioni anul ăsta. Ei s-au împăcat, comunică, deja sunt foarte buni prieteni”, a declarat latifundiarul.

Găman s-a sufocat din cauza frigului

Una dintre explicaţiile cele mai originale date pentru jocul chinuit de la Mediaş i-a aparţinut noii achiziţii, Valerică Găman. Venit din însorita Turcie şi trecut printr-un cantonament într-o Spanie la fel de prietenoasă, acesta spune că a fost învins de frigul din Sibiu. ”Cred că evoluția noastră a fost afectată și de diferența de temperatură. Eu, cel puțin, în prima repriză m-am sufocat, dar e bine pentru că în cele din urmă am câştigat”, a spus fundaşul central.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net