Soţia şi rudele lui Ekeng se ceartă pe banii de la Dinamo

Ultima actualizare:

    Nathalie, Patrick şi fetiţa lor,  pe când erau o familie fericită
Nathalie, Patrick şi fetiţa lor, pe când erau o familie fericită

Patrick Ekeng a murit pe teren în tricoul lui Dinamo, din cauza unor probleme cardiace, chiar în timpul meciului cu Viitorul. “Câinii” au decis să o ajute pe văduvă, achitând tot salariul până la finalul contractului. După aproape şase luni de la tragedie, Nathalie nu a primit nici un cent.

La începutul lunii mai, lumea fotbalului a asistat la un episod şocant. Patrick Ekeng (26 de ani) s-a prăbuşit pe gazon şi a murit la scurt timp. S-a pornit o anchetă, fiindcă medicii prezenţi nu i-au acordat primul ajutor. Ulterior, în urma autopsiei, s-a desco­perit că africanul nu ar fi trebuit să joace, având mai multe anomalii la nivelul cordului.


    Patrick a lăsat în Camerun  o familie numeroasă
Patrick a lăsat în Camerun o familie numeroasă

Familia sa a venit imediat din Camerun, printre membri fiind şi Nathalie, nevasta lui Patrick şi cea care i-a dăruit un copil şi care, la momentul tragediei, era din nou însărcinată. Oficialii dinamovişti s-au ocupat de funeralii şi i-au transmis tinerei că va lua şi leafa cuvenită lui Patrick până la finele contractului, adică un total de 52.000 €, salariul pentru opt luni. Totuşi, Nathalie nu a văzut un cent. “Cei de la Dinamo au plătit repatrierea şi biletele de avion, dar în rest nu am încasat nimic din ceea ce mi s-a promis. Chiar am luat legătura cu un avocat”, a povestit aceasta în exclusivitate pentru Click!

Dar oficialii din Ştefan cel Mare susţin altceva: “Toată suma e în contul lui Patrick. Noi ne-am ţinut de cuvânt”, au explicat dinamoviştii. Problema e de fapt în rândul familiei lui Ekeng. Fratele, sora şi mama fotbalistului, adică Jacques, Monique şi Celine, consideră că bunurile lui Patrick trebuie să le rămână lor şi nu soţiei. Acum există un proces între cele două părţi şi oamenii legii vor decide cine va avea acces la contul respectiv.


    † Ekeng a murit pe teren  la 6 mai 2016
† Ekeng a murit pe teren la 6 mai 2016

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net