Soţia lui Ekeng: "Cei de la Dinamo nu mi-au dat niciun ban"

Ultima actualizare:

    Patrick Ekeng a murit în minutul 70 al meciului Dinamo - ViitorulFoto Click!
Patrick Ekeng a murit în minutul 70 al meciului Dinamo - ViitorulFoto Click!

Camerunezul de 26 de ani a murit în timpul meciului Dinamo – Viitorul (3-3). Au trecut 124 de zile de atunci, iar cei din "Ştefan cel Mare" nu a ajutat familia fostului fotbalist, aşa cum anunţaseră atunci conducătorii.

În zilele de după moartea lui Ekeng, clubul Dinamo a anunţat că familia jucătorului va primi, integral, valoarea contractului pe care îl avea Patrick până la finalul anului 2016. Era vorba de o sumă de 6.500 de euro pe lună. Treptat, lumea a uitat de Ekeng şi oficialii de la Dinamo de promisiunea făcută. Ajunsă în pragul disperării, soţia lui Ekeng, Nathalie, a povestit prin intermediul „Fanatik“ ce i se întâmplă acum. Ea era însărcinată cu cel de al doilea copil al familiei, în momentul în care soţul ei s-a stins.

"Mi s-a spus să aştept că o să primesc banii, dar am aşteptat destul. Au trecut patru luni de când Patrick a murit, iar eu încă aştept ajutorul celor de la Dinamo. Nici măcar n-am fost sunată în tot acest timp, nu m-au căutat deloc. Cred că oamenii de la Dinamo nu vor să ofere niciun ban. Finanţatorul lui Dinamo (n.r. – Ionuţ Negoiţă) a spus că o să-i plătească salariul lui Patrick, iar eu am aşteptat şi aştept în continuare salariul. N-am niciun mesaj de transmis finanţatorului de la Dinamo, vorbesc avocaţii mei cu el. Singurul ajutor pe care l-am primit a fost din partea sindicatului fotbaliştilor din România. Asta e tot", a spus Nathalie Ekeng.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net