SOS Sânmărtean! "Magicianul" şi-a pierdut bagheta. Ce facem cu el?

Ultima actualizare:

    Fostul stelist n-a mai repetat meciurile bune cu care ne obişnuiseFoto Click!
Fostul stelist n-a mai repetat meciurile bune cu care ne obişnuiseFoto Click!

Lucian Sânmărtean a fost unul dintre motoarele României în campania de calificare, dar fotbalistul începe să-şi arate vârsta şi după atâtea meciuri pare sufocat şi ieşit din formă tocmai înainte de Euro, când am avea nevoie maximă de el.

Victor Piţurcă, antrenorul său de la Al Ittihad, a atras atenţia în urmă cu o săptămână, spunând că mijlocaşul în vârstă de 36 de ani e foarte obosit şi nu se ştie dacă va ţine ritmul până la startul Euro 2016. Din păcate, aseară, la Giurgiu, împotriva Lituaniei, Sânmărtean a arătat exact cum l-a descris Piţurcă şi din păcate pentru noi e posibil să avem o mare problemă de fantezie la mijlocul terenului. Şi selecţionerul Anghel Iordănescu e îngrijorat şi a spus asta chiar la conferinţa de presă. ”Au fost mai multe modificări în formula de start, au lipsit șase jucători pe care eu îi consider titulari. Fotbaliştii s-au prezentat în etape, unii au ajuns luni seara.

Sunt îngrijorat că avem jucători care evoluează în străinătate şi care au lipsă de turaţie pentru că nu evoluează constant la echipa de club. Sânmărtean, de exemplu, nu are ritmul pe care l-am vrea noi.

Am înțeles că are ceva probleme la echipa de club, dar sper ca Lucică să-și revină, să reintre și el în rtimul pe care-l așteptăm", a spus selecţionerul la conferinţa de presă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net