ŞOC Steaua a fost suspendată şi în Europa. Vezi ce amendă colosală au primit roş-albaştrii!

Ultima actualizare:

    Steliştii n-au mai avut de mult momente de bucurie şi e puţin probabil să ia cu asalt Arena Naţională joi searaFoto Click!
Steliştii n-au mai avut de mult momente de bucurie şi e puţin probabil să ia cu asalt Arena Naţională joi searaFoto Click!

Clubul lui Gigi Becali pare să fii intrat într-o perioadă cu adevărat neagră a existenţei sale moderne. După problemele cu palmaresul, emblema şi culorile, şi după înfrângerea ruşinoasă cu Rapid, din prima etapă a returului, steliştii au mai primit azi o palmă.

UEFA a analizat incidentele de la returul cu Dinamo Kiev, ultimul meci din grupele Ligii Europa, disputat pe Arena Naţională, şi a decis s-o pedepsească dur pe campioana României. Astfel, pentru torţele aprinse şi aruncate în teren, dar şi pentru câteva banere rasiste şi xenofobe, Steaua va trebui să joace cu porţile închise următoarele două meciuri de pe teren propriu, din cupele europene. Cel mai probabil asta va însemna partidele din turul 2 şi eventual, dacă se vor califica, turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Sancţiunile Stelei n-au fost însă doar de natură organizatorică, ci şi financiară. Gigi Becali trebuie să plătească şi o amendă de 20.000 de euro.

UEFA a anunţat că nu mai tolerează incidentele dintre fani şi scandările rasiste, iar steliştii sunt primii din România care simt asta pe pielea lor. Clubul din Ghencea a dezvăluit însă că va face apel la această decizie.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net