Şoc în Ligă! Barcelona, eliminată de Atletico Madrid

Ultima actualizare:
Diego  Simeone
Diego Simeone

Miercuri seara s-au disputat celelalte două manşe retur ale sferturilor de finală din Liga Campionilor. Dacă la Lisabona, Benfica n-a reuşit decât un 2-2 în faţa lui Bayern Munchen, iar nemţii s-au calificat mai departe, pe Vicente Calderon a fost o dramă în două acte.

După victoria cu 2-1 din tur, Barcelona lui Messi, Suarez şi Neymar era favorită certă în faţa lui Atletico Madrid. Trupa lui Diego Simeone a jucat însă incredibil returul de pe teren propriu şi a lovit în prima repriză prin francezul minune, Antoine Griezman. La acest scor, calificant pentru madrileni, catalanii au pus stăpânire pe balon şi i-au înghesuit pe adversari în propria jumătate. Golul n-a venit însă, în ciuda unor ocazii bune, iar în minutul 88, Atletico a mai înfipt o dată cuţitul în spatele lui Luis Enrique. Filipe Luiz a scăpat pe contraatac şi s-a dus glonţ până în careul advers, unde a fost oprit doar printr-un henţ intenţionat, ca în curtea şcolii, comis de Andres Iniesta. Penalty-ul acordat de italianul Rizoli n-a fost însă însoţit şi de un cartonaş roşu, aşa cum trebuia, dar Griezman a făcut totuşi 2-0, transformând cu ceva emoţii.

Lionel Messi
Lionel Messi

Drama nu s-a sfârşit însă aici! Asta pentru că Iniesta, care trebuia să fie la cabine deja, a scos un penalty în careul lui Ateltico, tot pentru un henţ, dar centralul a trecut cu vederea, iar Barcelona n-a mai înscris golul care o putea duce în prelungiri.

Astfel, pentru trofeu se vor bate două echipe din Spania şi din acelaşi oraş, Real Madrid şi Ateltico Madrid, una din Anglia, după mult timp, Manchester City, şi certitudinea Bayern Munchen. Tragerea la sorţi va avea loc mâine, la sediul UEFA de la Nyon, oricine putând cădea cu oricine, împerecherea fiind fără restricţii.


    Lionel Messi a făcut un meci slab la Madrid şi Barcelona a fost parcă fără turaţieFoto Click!
Lionel Messi a făcut un meci slab la Madrid şi Barcelona a fost parcă fără turaţieFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net