Silviu Lung junior, nemuritorul Astrei în Europa

Ultima actualizare:

    Silviu Lung a fost unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, la concurenţă cu FCSB-istul NiţăFoto Click!
Silviu Lung a fost unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, la concurenţă cu FCSB-istul NiţăFoto Click!

Astra va juca mâine, de la ora 22.00, returul cu Genk şi ar fi o performanţă istorică dacă ar ajunge în optimile Ligii Europa. Speranţele se leagă de portarul Silviu Lung junior, cel care va bifa a 36-a partidă internaţională, un adevărat record.

În vara lui 2013, „astralii” au debutat în cupele europene şi au avut ca prim adversar, în preliminarii, pe Domzale. Atunci, în poarta echipei române s-a aflat Silviu Lung junior şi chiar dacă între timp lotul s-a rulat, goalkeeper-ul nu numai că a rămas la echipă, dar a fost titularul de drept. S-au scurs până acum 35 de jocuri în Europa pentru giurgiuveni, şi-n toate buturile au fost apărate de omul de 27 de ani. Acum, Astra caută o performanţă istorică: un loc în optimile Ligii Europa. Mâine va fi returul cu belgienii de la Genk (2-2 în tur), iar la datorie va fi acelaşi Lung junior. El va îmbrăca tricoul giurgiuvenilor pentru a 36-a oară într-o întâlnire continentală, fiind un record pentru un component al Astrei. Evoluţiile sale bune l-au propulsat şi-n lotul echipei naţionale, dar aici nu este prima opţiune. Oricum, rămâne cel mai bun produs din lotul campioanei, fiind cotat la 2,3 milioane de euro.

Şumudică: «Voi merge cu avionul»


    Şumudică are  teamă de zborul  cu avionul
Şumudică are teamă de zborul cu avionul

Antrenorul Marius Şumudică e recunoscut pentru frica sa de zbor şi preferă ca deplasările să le efectueze cu maşina. Când e nevoit foloseşte şi o cursă aviatică, dar rar, alături de echipă. Acum însă va fi împreună cu elevii săi şi în delegaţie ar putea fi şi patronul Ioan Niculae, cel care se detaşase total de echipă în ultimul timp. “Da, voi merge cu avionul. Îmi trag trei Xanaxuri în cap şi m-am urcat. De băut nu beau, că altfel «ardeam» o votcă şi cădeam cu capul pe stewardesă”, a spus antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net