Şi Steaua se refuză!

Ultima actualizare:
Constantin Budescu n-a fost lăsat de patron să  ajungă la echipa campioană
Constantin Budescu n-a fost lăsat de patron să ajungă la echipa campioană

Steaua a câştigat tot ce se putea pe plan intern sezonul trecut: campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii şi va juca în preliminariile Champions League. Cu toate astea, Steaua nu ”atrage ca un magnet”.

O dovedesc fotbaliştii care au fost ofertaţi de patronul din Ghencea, Gigi Becali, dar care au refuzat propunerile. Fie că a fost vorba de sume de transfer inacceptabile, fie de salarii mici, jucătorii din Liga 1 doriţi de finanţator au demonstrat că şi Steaua se refuză. Steaua vrea să-şi facă echipă puternică, să atace intrarea în grupele Ligii Campionilor.

Finanţatorul trupei din Ghencea, Gigi Becali, a anunţat că va cumpăra zece fotbalişti, cu care sigur va ajunge departe pe plan european în acest sezon. A şi spus pe cine vrea: portarul Pecanha, fundaşul Alcenat şi mijlocaşul Teixeira, de la Petrolul, trei jucători de la Astra: Alibec, Budescu şi De Amorim, Slviu Lung, playmakerul Oţelului, Cernat şi atacantul CFR-ului, Tade, care a fost şi golgheterul campionatului, cu 18 reuşite. Mai mult decât atât, şeful din Ghencea le-a făcut oferte jucătorilor şi aşteapta doar momentul în care aceştia vor semna. Surpriză, însă! Mulţi dintre cei pe care-i dorea Gigi au decis să-l refuze. Este cazul fotbaliştilor Astrei,  al golgheterului Tade, dar şi al lui Teixeira şi Pecanha. Dintre toţi, doar Alcenat şi-a dat acceptul să vină la Steaua, satisfăcut de condiţiile salariale. Becali nu s-a înţeles cu CFR la bani, astfel că transferul atacantului Tade a picat. În cazul “ploieştenilor”  Teixeira şi Pecanha, fotbaliştii au fost nemulţumiţi de ofertă, dar negocierile au rămas în picioare, în ideea în care Gigi Becali va plusa la salarii.

Cei de la Astra, interzişi în Ghencea 


    Constantin Budescu n-a fost lăsat de patron să  ajungă la echipa campioană
Constantin Budescu n-a fost lăsat de patron să ajungă la echipa campioană

Becali s-a exprimat public că îşi doreşte şi patru dintre fotbaliştii Astrei. Patronul campioanei îi vrea pe Budescu, De Amorim, Silviu Lung şi Alibec, însă va rămâne mai mult ca sigur doar cu dorinţa. Dezvăluirea a fost făcută de antrenorul Marius Şumudică: “În momentul de faţă, e un refuz al domnului Niculae de a da vreun jucător la Steaua. Patronul Astrei e nemulţumit de ofertă, iar domnul Becali nu dă mai mult, iar astfel s-au sistat negocierile”, a încheiat Marius Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net