Sepsi, minunea din secuime. Covăsnenii sunt pe 4 în Liga 1 după 21 de etape

Ultima actualizare:

    Covăsnenii au încheiat anul pe locul 4 și sunt de departe cea mai frumoasă surpriză oferită de Liga 1 în 2018Click.ro
Covăsnenii au încheiat anul pe locul 4 și sunt de departe cea mai frumoasă surpriză oferită de Liga 1 în 2018Click.ro

După un prim sezon greu, cu obiectiv salvarea de la retrogradare atins fără probleme, trupa lui Eugen Neagoe visează acum frumos.

În ultima etapă din 2018, Sepsi s-a distrat cu Concordia Chiajna, scor 3-0, și a terminat în play-off un an de grație. Iar covăsnenii nu au ajuns acolo conjunctural, ba dimpotrivă. Din primele șase a învins-o doar CFR Cluj, cu 2-1, în rest Sepsi bifând victorii pe linie cu Viitorul, Astra, Craiova și FCSB. Acest fapt îi îndreptățește pe jucătorii lui Neagoe nu doar să spere că vor rămâne în play-off și după cele cinci etape rămase de jucat din sezonul regular, ci și că nu vor face act de prezență în lupta finală pentru titlu. "Cred că merităm să fim pe locul pe care suntem acum. Formăm un grup puternic, suntem o echipă bună şi ne merităm locul în clasament. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit de-a lungul acestor 21 de etape. Indiferent de adversar, am tratat fiecare meci cu mare responsabilitate şi asta vreau să facem în continuare. Acum avem o şansă foarte mare pentru a ajunge în play-off, sper să reuşim acest lucru”, a declarat Neaoe fericit după ce l-a umilit pe Dorinel Munteanu.

Malianul Tandia e golgheterul echipei

De departe cel mai important jucător al lui Sepsi este atacantul african Ibrahima Tandia. Acesta a fost adus în vară de la a doua echipă a lui Tours, din al treilea eșalon francez, dar în România a rupt norii. A marcat opt goluri până acum și doar Mitriță, Țucudean, Gnohere și Koljic sunt mai eficienți decât jucătorul originar din Mali. Cu Chiajna nu a marcat însă el, ci Simonovski, Ștefan și Nouvier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net